Bäst-i-Test: Isbjörn of Sweden - Se alla färger här

Isbjörn of Sweden

Isbjörn of Sweden gör ytterkläder till barn mellan 0 och 14 år. Deras filosofi är att kvaliteten ska vara skyhög och att kläderna ska vara miljövänligt tillverkade.

Kläder till de små upptäcktsresenärerna

Isbjörn of Sweden startades år 2005 av två nykläckta mammor som var trötta på att det inte var möjligt att köpa ytterkläder till barn i samma kvalitet som till vuxna. Eftersom barn utsätter sina kläder för hårdare behandling än vuxna som bör de också kunna ställa höga krav, precis som vi vuxna gör. Därför var uppdraget från dag ett att göra ytterkläder som kunde ge deras barn de optimala förutsättningarna för att kunna gå på upptäcktsfärd i världen utan att de på något sätt skulle begränsa dem. Det är nu tolv år sedan och kvaliteten och kraven till deras plagg har inte ändrat sig.

En framtid att gå på upptäcktsfärd i

De visste också att om deras barn en dag skulle älska den natur som de två mammorna själva älskade så högt så skulle ytterkläderna tillverkas miljövänligt. Detta betyder, att kläderna först och främst gör upp med slit-och-släng-kulturen; kläderna håller till att användas ordentligt ute i naturen och kan gå i arv till yngre barn. Ett plagg är alltså gjort för att kunna gå i arv 2 – 3 gånger – det finns till och med 3 namnskyltar i nacken/midjan på varje enskilt plagg. Dessutom är majoriteten av Isbjörns kläder av återvinningsmaterial och det har inte använts kemikalier eller ämnen som på något sätt skadar naturen eller ditt barn. Faktiskt är deras syn på tillverkningen bäst summerad i meningen: ”Det bästa för ditt barn är också det bästa för naturen”. Så är det nämligen även en framtid för ditt barn att gå på upptäcktsfärd i.


Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar måndag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti