Skidoverall för barn

Våra barn ska ha det allra bästa. Därför har vi samlat alla våra overaller precis här, så att du lätt kan hitta den som passar till just ditt barns önskemål. Vi säljer de bästa märkena, så alla våra overaller är av hög kvalitet. De är slittåliga, vattentäta, funktionella och med fräscha och glada färger. Vi vill gärna att kläderna håller i flera år och därför säljer vi bara overaller som vi kan stå 100 % för.

Vi tycker att leken gärna får börja så snart man har klivit i overallen och inte först när man kommit utomhus. Därför har vi valt en massa spännande och roliga färger, så att finns något för alla barn. Samtidig blir det också lättare för mamma och pappa att känna igen barnen i skid- och pulkabacken.

Viktigaste av allt är naturligtvis att overallen sitter bra på ditt barn, så att barnet fritt kan röra på sig i den. Om det är svårt att välja storlek, kan du med fördel beställa två olika storlekar, varpå du lätt kan returnera overallen i fel storlek till oss. Vi förhandlar också skidoveraller till kvinnor.Hitta den bästa overallen till ditt barn

Hur hittar man den bästa overallen till sitt barn? Det är en bra fråga. Det finns nämligen många faktorer som man ska ha i åtanke, så att man väljer helt rätt overall. Några av de saker man ska ha koll på är bland annat storleken, färgen, pelartryck, rörelsefrihet, förhållandet mellan pris och kvalitet samt många andra saker.

Vi säljer overaller från många intressanta och populära märken som tillverkar overaller av högsta kvalitet och med stor slittålighet. Du kan exempelvis hitta Hulabalu, Isbjörn of Sweden og Kilpi i vårt sortiment. Dessa märken producerar också en massa andra skidkläder, som ditt barn kan behöva till er skidsemester.

Färgglatt sortiment till både killar och tjejer

Det gör absolut inget att barnens overaller är lite färgglada. Om barnen själva får bestämma får overallerna gärna vara så färgrika som möjligt. Hos Skidresor säljer vi turligt nog massor av olika färger, så valet mellan röd, gul, grön, blå eller något helt annat är fritt.

Många tjejer gillar ju röd, rosa eller några fina mönster och både pojkar och flickor gillar ju också blå eller grön.

Rätt storlek

Det kan vara svårt att hitta rätt storlek på overallen – framförallt eftersom barnen växer så snabbt. Det kan också vara en god idé att köpa en storlek större än man tror. Både eftersom barnet kan växa lite i overallen och eftersom barnet gärna ska kunna ha kläder på sig inunder och ändå ska kunna röra på sig obehindrat. Den får dock inte vara för stor och lös, eftersom barnet ska kunna hålla värmen i overallen.

Om du inte är helt säker på vilken storlek på overall ditt barn ska ha, kan du med fördel köpa två olika storlekar. Du kan nämligen lätt returnera den felaktiga storleken till oss. Du ska bara ha en returetikett från oss.

Overallen ska täcka barnets behov

När man ska köpa overall ska man tänka på vilket behov man ska täcka hos sitt barn. Om den bara ska användas för att hålla värmen under transport på morgonen och på eftermiddagen, spelar det inte så stor roll vilken slags overall man väljer.

Har man däremot ett mycket aktivt barn som springer fram och tillbaka utomhus så är det en bra idé med en lätt och slittålig overall. Om barnet är lite mer inaktivt och tycker om att sitta i sandlådan eller hoppa runt i våta vattenpölar så är en mycket vattentät och varm overall en klar fördel.

Vattentäthet och andningsförmåga

Det är viktigt att hålla koll på hur stor vattentätheten och andningsförmågan är i overallen. Detta anges i exempelvis 3 000 mm som vattentäthet och 3 000 mvt som andningsförmåga. Det är två viktiga parametrar att håll koll på så att du vet vad overallen som är till ditt barn kan klara.

Kom dessutom ihåg att reflexer är viktiga att ha på overallen så att ditt barn tydligt syns i det mörka vädret.

Skidjacka och skidbyxor som alternativ till overallen

Det är inte alla barn som vill ha en overall med på skidsemestern. Även om overallen är en bra lösning för de flesta barn, föredrar vissa att åka skidor i skidbyxor för barn och skidjackor för barn. Båda delarna har sina fördelar och nackdelar, så det kan vara en bra idé att fråga sitt barn vad det allra helst vill ha på sig.

Erbjudanden och rea på overaller

Hos Skidresor kan du vara säker på att alltid hitta en billig overall för barn. Vi kör nämligen med en prisgaranti på 100 %, som gäller hela året runt. Således kan du alltid vara säker på att våra konkurrenter inte är billigare än oss. Priserna på Skidresor reglerar nämligen sig själv automatiskt, så att de motsvarar priserna på andra ställen.

Även om priset på overallen är lågt så är kvaliteten fortfarande i topp. De märken som vi säljer, är prisvärda så att du får väsentligt mer och bättre overall för pengarna än på många andra ställen, där priserna är lika låga.

 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar tisdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti