☔ Rea på regnkläder - Över 200 prissänkta modeller - Spara upp till 63% här

Morzine

Morzine är en del av skidområdet Les Portes du Soleil, som i allt har 650 km pist. Ett stort skidområde som också är ett bra familjeområde i förbindelse med den landsbyaktiga stämningen som man hittar i Morzine.

I pisterna vid Morzine har man gjort speciella områden för snowboardåkare, bland annat 3 half-pipes. Man kan också få bra off-piståkning här.


Skidområdet hänger ihop med staden/byn: Avoriaz

Skidsemester förslag i Morzine

Hotel Le Petit Dru Hotel Le Petit Dru Bil fra 3.919:-/pers.
Nollställ   Utökad sökning

Foton och video

Bilder från Skidresor.coms användare och instagram

Användarna om Morzine

Här kan du se användarnas betyg för Morzine

Skidterräng:
3,90
Liftsystem:
3,90
Afterski:
3,00
Staden/byn:
3,70
Totala poäng är 3,63 / 5 utifrån 10 recensioner.

En av de bästa | Skrivit den 06/11 2010

Oprettet af Roland Klason

Morzine i Frankrike
Morzine ligger mellan två underbara skidområden, Les Gets i söder och Avoriaz i norr vilket innebär en otrolig mångfald av backar. Pisterna var jättebra pistade utan alltför m...
ycket is. Hela området är lämpligt för åkare som gillar något mellan bra blå till röda backar. Pisterna är lagom långa, en del på fjället en del i skogen. Hela liftsystemet är mer än bra med mjuka sköna soffor att åka upp i. När vi var där i början av mars var det lagom med åkare.
Morzine är dessutom en mysig by med lite genuin alpkänsla till skillnad från en del franska orter. Orten ligger i Frankrike så varje gång är maten från bra till superb. På kvällen hängde vi oftast i hotellbaren men det fanns säkert mer att göra för den som ville.
Hit ska jag igen.
Läs mera

Är denna kommentar till någon hjälp??
Ja Nej

Skriv en kommentar