Skidsemester i Lofer (Österrike)

Resebyråer till Lofer: SKILINK, Snowtrex

Lofer ligger inte långt från den tysk-österrikiska gränsen och bjuder på 46 pistkm som ligger i vackra omgivningar. Lofer är bl.a. känd för sin skidbuss som egentligen är ett litet traktortåg som transporterar gästerna till och från liftarna.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om Lofer
Skidområdet: 640-1747 m.ö.h
Staden/byn: 639 m.ö.h

46 pister i allt
31 km blå
12 km röd
3 km svart

Lifter: 13 stk. / 15.400 pers/time

Släpliftar: 9
Sittliftar: 2
Kabinliftar: 2

Skidsemester för barnfamiljer och nybörjare i Lofer

En skidsemester i Lofer passar bäst till barnfamiljer på grund av dess mysiga atmosfär och de många aktivitetsmöjligheterna som framför allt riktar sig till barn. De 46 pistkm, Lofer erbjuder, består till största delen av breda blå pister och enstaka röda, så att barn och nybörjare får bra pister precis utanför stugdörren på deras skidsemester i Lofer.

Mer vana skidåkare åker till Kitzsteinhorn-glaciären

De mer vana skidåkarna får inte så många utmaningar i Lofer, och därför är det nödvändigt att besöka till exempel Kitzsteinhorn-glaciären för att få underhållning på deras skidsemester i Lofer.

Utvalda skidresor från Lofer

Sök efter skidresa

Gasthof Maria Kirchental

Gasthof Maria Kirchental ligger ca 2 km från St. Martin centrum, där det också finns en skidbusshållplats. Insteget till skidområdet och orten Lofer nås efter ca 5 km. Insteget till närmaste längdskidspår ligger ca 2 km bort. Dessutom finns en rodelbana bredvid boendet. För upp- och nedfarten till och från hotellet är det obligatorisk att ha vinterdäck och snökedjor (om det ligger snö). Bekvämligheter Till det lugna boendets allmänna bekvämligheter hör Wi-Fi, frukostrum, restaurang, olika stugor och en infraröd kabin Läs mer

Bairauhof

Gemytliga lägenheterna Bairauhof ligger ca 2,2 km från Lofer centrum i Salzburger Saalachdalen och ca 2,9 km från intesteget till skidområdet Almwelt Lofer. Längdskidspåret nås efter ca 850 m. Första inköpsmöjligheterna ligger ca 1,6 km bort. Bekvämligheter Till husets allmänna bekvämligheter hör Wi-Fi, hiss och skidkällare för din utrustning. Parkeringsplatser och en garage (carport) finns i mån av tillgång vid huset. Det lilla wellnessområde med finsk bastu och vilorum bjuder på avslappning efter en lång dag i Läs mer

Haus Panoramablick

Familjedrivna Haus Panoramablick ligger i ortskanten av Lofer endast 700 m från centrum. 50 m från huset finns en skidbusshållplats och bergbanan Lofer nås efter 2 km. Insteget till närmaste längdskidspåret ligger endast 70 m bort. Bekvämligheter Till husets allmänna bekvämligheter hör frukostrum, sällskapsrum, Wi-Fi, skidrum med pjäxtork och kostnadsfria parkeringsplatser. Måltider Vid bokning av dubbelrum ingår frukostbuffé. Lägenheterna är utan måltider men på plats kan en brödservice bokas till (mot avgift).

Bilder och video från Lofer


Användaromdömen om Lofer

Skidterräng
3,62
Liftsystem
3,49
Afterski
3,38
Staden
3,57
Barnvänlig
5,00
Nybörjarvänlig
5,00
Prisnivå
5,00
Offpist
3,00
Lofer har en totalpoäng på 4,01 stjärnor av 5. Baserat på 37 recensioner.

Snörapporter och väder

Lørdag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
17ºC
6ºC
0,1 mm
2,3 m/s
nord-nordvest
Søndag
Let skyet
Let skyet
22ºC
12ºC
0,0 mm
1,6 m/s
nordvest
Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
27ºC
13ºC
0,0 mm
1,5 m/s
nord-nordvest
Tirsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
27ºC
15ºC
4,7 mm
0,9 m/s
vest

Artiklar om skidresor till Lofer

Lofer - Det perfekta området för nybörjare


Karta över Lofer

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Lofer. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen