5 skidorter för grupper

5 skidorter för grupper

Är ni många skidåkare som ska på skidsemester ihop till Alperna, så är det några saker du ska ha i åtanke.

För det första så kan det vara en bra idé att boka tidigt, speciellt om ni alla vill bo under samma tak. För det andra så är det viktigt att välja rätt destination som kan tillse hela gruppens behov. 

Därför har vi tagit fram våra mest populära skidorter för grupper: 

Canazei

I Canazei som är en del av världens största skidområde har skidåkning för alla! Här finns det allt från lättaste blått till svåraste svart. Utöver det är byn full av restauranger och har både barer och nattklubbar. 

Läs mer om Canazei

Livigno

Livigno är en charmerande skidort - både på och utanför pisten. Skidområdet är känt för sina breda pister och har framförallt blå och röda, vilket gör att det passar bra till nybörjare och barn. Utöver det är Livigno en tullfri by vilket betyder att det är billigt! 

Läs mer om Livigno

Passo Tonale

Åk till Passo Tonale om du reser flera familjer ihop och speciellt om ni reser med barn. För skidområdet är mycket barnvänligt och det är omöjligt att åka vilse! Samtidigt är det lätt att åka över till Ponte di Legno för att hitta fler röda backar. 

Läs mer om Passo Tonale

Bad Gastein

I Bad Gastein finns det utmanande skidåkning och såklart afterski. Men Bad Gastein är speciellt känt för sitt festliga nattliv och passar därför den festglada skidåkaren. Skidområdet är varierat och är bra till både mindre övade och övade skidåkare!

Läs mer om Bad Gastein

Schladming

Schladming har utmanande skidåkning både till den övade och mindre övade skidåkaren. Utöver det är Schaldming känt för att ha en riktigt stor afterski med plats till 3.000 personer! Vi rekommenderar Schladming till den vuxna gruppen.

Läs mer om Schladming

Publicerad av:

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen