Accezzi Livigno, Hjälmväska, Svart

Ska du transportera eller förvara din skidhjälm är detta ett "Must-Have". Detta skydd ser till att din hjälm och skidglasögon inte får repor eller bulor då väskan är fodrad. Den kommer med ett simpelt handtag så du lätt kan bära den.

Den är perfekt till exempel kör-själv skidsemestern, där du har bagaget fyllt med väskor och skidstövlar. Den är även praktisk om du skall ut och flyga och är nervös för att den kommer att kastas runt.

Skidhjälmar tillverkas idag i flera olika materialer och normalt säger man att en skidhjälm skall bytas ut efter 5 år. Du skall dock vara uppmärksam på att om din hjälm under transport får ett hårt slag, så försämras materialet på den punkt som har pressats ihop och komprimerats vilket gör att den inte längre lever upp till de säkerhetsgodkänelser som den är testad till. Hjälmen är därför inte säker att köra med - vilket talar för att förvara hjälmen säkert under transport.

Väskan ser till att förlänga livstiden på din skidhjälm då den kan klara av ett slag från t.ex. andra väskor som kan uppstå under transport.

Specifikationer och funktioner
Fodrad för ökat skydd
Lätt öppning med dragkedja
Plats till hjälm och skidglasögon
Ventilation
Handtag
Vattentätt PU material
Kraftig PU behandlad Polyester 600D

Storlek: 32 X 25 X 27 cm
Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktpris SEK 49:-
14 dagars öppet köp
SEK 349:-
Tillfälligt utsåld

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar torsdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti