Nyöppnat Coca-Colahotell - med happy-manager

Nyöppnat Coca-Colahotell - med happy-manager

Coca-Cola har den 13 december öppnat ett nytt hotell i Val Thorens. Traditionellt har Coca-Cola haft en stor inverkan på vårt sätt att uppfatta saker – bl.a. jultomtens färg och colans smak. Nu vil

Online: 28/12 2010

Det nya hotellet ska vara ett helt nytt sätt att uppleva Coca-Cola-brandet på. Tidigare har vi sett de stora lastbilarna med jultomten köra i convoyer i juletid.Retroaspekten av reklamen kommer tas med på det nya hotellet, men annars kommer inredningen vara präglad av gamla Coca-Cola-affischer och en särskild Coca-Cola-restaurang med öppen spis. Målet är att skapa en oförglömlig skidsemester – för såväl Coca-Cola-älskare som den vanliga skidgästen.

Man ska såklart vara inställd på att semestern nog blir lite utöver det vanliga men annars riktar sig hotellet till både familjer, unga och äldre. Hotellet är placerat på första parkett med en vacker utsikt över bergen. Alla rum har solvända balkonger. Och på ett Coca-Cola-hotell är det såklart gratis Coca-Cola-minibarer.

Upplevelserna på hotellet är inte små; bl.a. kommer det vara Ski Clinic med den danske skidåkaren Nicolai Vang, det kommer vara konserter och DJ-sets, kulinariska upplevelser, modeshower, test av den nyaste skidutrustningen och mycket annat.

Det är snögaranti i Val Thorens och med Coca-Colas hotell – och en anställd med den specifika uppgiften att se till att alla är glada – kommer det också vara humörgaranti!



Nyöppnat Coca-Colahotell - med happy-manager - Billede 694

Publicerad av:

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen