Uppdatering från Coca-Cola Ski Hotel

Uppdatering från Coca-Cola Ski Hotel

Coca-Colas nya skidhotell i Val Thorens har öppnat och deras nyanställde Happiness Manager har mycket att göra. Man kan följa Camilla i hennes dagbok på Coca-Colas

Online: 01/02 2011

Redan från första dagen var det överväldigande – ett imponerande hotell med massor av nya, spännande människor samt en utsmyckning, som nog är lite över det normala här i Frankrike. Hon kunde berätta om riktigt glada gäster och väldigt god mat som nog översteg de flestas förväntningar till en halvpension. Hon törs därför ha förväntningar om att man snart fyller hela hotellet med folk.

Som manager på Coca-Cola Ski Hotel är man också med på några utflykter, vilket såklart kräver att man kan åka skidor. Camilla berättar i dagboken att det är åtta år sedan hon åkte skidor senast - och att hon på den första off-pistturen hade lite problem med farten - men att känslan för skidorna så smått var på väg tillbaka med lite hjälp från kollegor och gäster.

Skidresor.coms utsände på stället berättar just nu om människor med ett glatt humör – både på pisten och på after-skin.

Senaste snöfallet var den trettonde januari - men just nu är det hela 165 cm snö på toppen, så förhållandena är riktigt bra för dem som besöker Val Thorens i vecka 6 respektive vecka 7.

Goda nyheter från Frankrike – och vi på Skidresor.com önskar Camilla lycka till med det nya jobbet på Coca-Cola Ski Hotel.

Skulle du kunna tänka dig att besöka hotellet kan du hitta resan här på Skidresor.com.
- Hitta din skidresa på Skidresor.com här


Uppdatering från Coca-Cola Ski Hotel - Billede 719

Publicerad av:

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen