❄️ Sista minuten-rea: Stora besparingar i alla kategorier ❄️
Ny erfaren resebyrå tror på framtiden

Ny erfaren resebyrå tror på framtiden

Den nya skidresebyrån Skilink består av bla de två som startade Nortlander Skitours. Nu är det redo att åter göra det som de gör allra bästa - nämligen att arrangera skidresor.

En ny skidresebyrå ser nu dagens ljus. Namnet är Skilink och just nu har de som tur är mycket att göra på kontoret där de erbjuder skidresor till Frankrike, Österrike och Italien. Även fast firman är nystartad har de massvis med historia och erfarenhet i ryggen som gör att de är redo att skicka gäster till Alperna när snön faller återigen.

Besök Skilink.se härÖver 100 års erfarenhet

Med ett team som består av de två som startade Nortlander Skitours för över 30 år sedan samt flera tidigare medarbetare så har de nu skapat ett lag med över 100 års samlad erfarenhet inom skidbranschen. Den enorma erfarenheten gör att de vet de mesta om hur man ska driva en skidresebyrå med fokus på gästerna. Samtidigt har de tagit massvis av erfarenhet från de tidigare arbeten som de nu kan använda inom Skilink.

“Då vi startade Nortlander var det med utgångspunkt i att erbjuda ett brett utbud av boende, både lägenheter, chalet´er och hotell på de stora högt belägna destinationerna. Efterhand som driften av egna skidhotell fyllde mer och mer skar vi dessvärre ner på alla de trevliga ställen som drevs av familjer och partners. Det vill vi gärna tillbaka till och i en högre grad ha hotell och lägenheter som uppfyller den enklas behov. Egna skidhotell som påminner om de charterbyråena erbjuder med buffe eller egna menyer menar vi inte längre passar i tiden. Tidigare var fonduekvällarna, picknick och pistvisning något som alla deltog i som de inte gör längre. så vi satsar på intelligent och relevant service där den enkla känner sig både trygg och speciellt välkommen” säger Michael Melander från skilink. 


Timingen var rätt

Mads Nortvig och Michael Melander startade under 90-talet Nortlander som sedan kom att bli skandinaviens största skidresebyrå. Efter mycket av positiv kritik från vänner, tidigare gäster och sköna samarbetspartners så var de naturligt för dem att IGEN göra det som de är bäst på - Nämligen att skicka skandinaviska skidåkare till snön. Därför har de nu startat Skilink.

Vi tyckte timingen var rätt. Många skandinaver har inte varit på skidsemester på 2 år så det är vår förhoppning att skidåkare vill kolla brett igen när de planlägger skidresan och inte bara väljer de som de brukar. Utöver det så har vi en enorm lust att komma tillbaka till branschen igen efter nästan 4 år utanför den


Med över 100 års erfarenhet vet resebyrån till 100% hur man erbjuder en bra och säker skidsemester


Noga utvalda destinationer och inkvarteringar

De många år i branschen betyder att medarbetarna hos Skilink känner till alla hörn av Alperna - samt de många lokala som de tidigare har haft ett bra samarbete med.

Skilink har på deras nya hemsida samlat alla deras favoriter när det kommer till skidområden, Hotell, lägenheter och Chalet´er. Det betyder att du är 100% säker på att ankomma till ett ställe som firman vet allt om. Den stora kunskapen gör de lättare kan vägleda kunderna om vart de ska åka och varför det kommer passa just dem.


Skilink har noga valt ut deras favoriter i Frankrike, Italien och Österrike


Gästen i fokus

Skilink försöker att bli valet man tar som skandinav när man vill ta en skidsemester till Alperna. De vill uppnå detta genom att hela tiden kunna erbjuda de mest relevanta destinationerna till några av marknadens lägsta priser samtidigt som gästerna får en fantastisk skidsemester inom trygga ramar. Det finns därför flera grunder till varför folk från skandinavien ska välja Skilink.

“Det ska de bara om vi är relevanta för dem! Vi är ganska säkra på att vi har tillgång till det största utbudet av resor till Europas bästa skidområden med marknadens bästa priser. Rådgivning och vår erfarenhet betalar man inte extra för. Vi lever för att förhandla de bästa priserna till våra kunder. Utöver det så får man tryggheten i att vara omfattad av resegarantin. Det är riktigt många som har haft glädje av det inte minst under den sista tiden” Säger Michael Melander från Skilink.

Skilink erbjuder resor till:

Frankrike:

- Alpe d’Huez

- Tignes

- Val d’isère

- Val Thorens

- Les Arcs

- La Rosière


Österrike

- Lofer

- Ischgl

- Bad Gastein

- Saalbach-Hinterglemm

- Schladming

- St. Anton

- Sölden

- Wagrain

- Zell am See

Italien:

- Canazei 

- Cervinia

- Livigno

- Sauze d Oulx

- Sestriere

- Champoluc

Publicerad av: Claus Loft Madsen

Hitta erbjudanden på skidresor