Simply Red spelar igång våren i österrikiska Ischgl

Simply Red spelar igång våren i österrikiska Ischgl

Den 2 april arrangeras Top of the Mountain-vårkonserten i det snösäkra Ischgl, där man kan åka skidor ända till slutet av april.

Vårtemperaturer och perfekt preparerade pister. Om våren visar skidsäsongen i Ischgl sig från sin allra vackraste sida. Det är till stor del tack vare att 90 % av Silvretta Arena ligger på över 2 000 meters höjd över havet som skidsäsongen kan garanteras ända fram till början av maj.

I år kan skidgästerna se fram emot ett färgglatt vårprogram fyllt med kulinariska godsaker och musik med den nya eventserien ”Spring Blanc”. Den första Top of the Mountain-vårkonserten äger rum den 2 april 2022, då Simply Red – ett av de mest framgångsrika engelska banden – uppträder på den legendariska ”Ischgl Stage”.

Livekonserten äger rum mitt i skidområdet, på Idalp, 2 300 meter över havets yta och den börjar kl. 13:00.

Simply Red 

Bandet, med sångaren Mick Hucknall i spetsen, kommer förhoppningsvis leverera en härlig konsert med en blandning av soul och pop samt eleganta, känslosamma ballader. De har under åren utgivit mer än 100 singlar och album. De har en upplaga på över 60 miljoner, massor av guld- och platinapriser och 1 500 konserter inför över 12 miljoner fans som allesammans markerar bandets fantastiska karriär. Deras genombrott kom år 1985 med debutalbumet Picture Book och singeln Money's Too Tight (To Mention).


Så skaffar du en biljett till konserten:

Antingen ska du ha en endagsbiljett till skidområdet, den kostar 90 € per person, annars har man automatiskt en biljett om man har minst två-dagars-liftkort till området.

Läs mer om skidsemester till Ischgl här >
Sök bland aktuella resor till Ischgl här >

Publicerad av: André Moth Andersen

Resebyråer till Ischgl
Fakta om Ischgl
Skidområdet: 1400-2872 m.ö.h
Staden/byn: 1400 m.ö.h

66 pister i allt
14 stk.
40 stk.
12 stk.

Lifter: 44 stk. / 88.900 pers/time

Släpliftar: 13
Sittliftar: 25
Kabinliftar: 5

Mer om skidresor till Ischgl

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen