Vallnord (Andorra)

Resebyråer till Vallnord: Sunweb

Med 77 pister fördelat på ca. 90 km. i alla svårighetsgraader är det möjligt för alla att få bra skidupplevelser. Området ligger på 1550-2625 meters höjd och en stor del av pisterna slingrar sig fram genom vacker furuskog. Ett skidområde för alla, men med perfekta förhållanden för familjer, nybörjare och lätt övade. Vallnord är uppdelat i två områden, Pal-Arinsal och högalpina Arcalis.... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om Vallnord
Skidområdet: 1550-2625 m.ö.h
77 Pister i allt
16 km grön
24 km blå
29 km röd
8 km svart

Mer information om Vallnord under bannern
Med 77 pister fördelat på ca. 90 km. i alla svårighetsgraader är det möjligt för alla att få bra skidupplevelser. Området ligger på 1550-2625 meters höjd och en stor del av pisterna slingrar sig fram genom vacker furuskog. Ett skidområde för alla, men med perfekta förhållanden för familjer, nybörjare och lätt övade. Vallnord är uppdelat i två områden, Pal-Arinsal och högalpina Arcalis.

Utvalda skidresor från Vallnord

Sök efter skidresa

Hotel Patagonia

Med sitt vackra läge hittar du det fina Hotel Patagania i Arinsal, Andorra. Den nyöppnade stolliften ligger på gångavstånd från hotellet och tar dig snabbt upp till pisterna.På eftermiddagen kan du slå dig ner framför en öppen spis och njuta av den stämningsfulla atmosfären eller slå dig ner i badtunnan. Alla rum och sviter är trevlig inredda med modern faciliteter.

Hotel Magic La Massana

Mitt i den trevliga byn La Massana ligger det atmosfäriska Hotel Magic La Massana. Med affärer, restauranger och skidliftar på gångavstånd är detta en perfekt utgångspunkt för din skidsemester i Andorra.Alla rum är modernt inredda och alla har ett fint badrum. På hotellet hittar du en wellness-avdelning där du kan koppla av efter en lång dags skidåkning.

Hotel Magic Ski

Fina och charmig Hotel Magic Ski ligger i centrala La Massana och stadens kabinlift, som tar dig till de närliggande pisterna, ligger bredvid hotellet.Efter en dag på backarna kan du återhämta dig i hotellets wellness-avdelning. Njut en bastun, jacuzzin här eller simma några avkopplande längder i poolen.

Bilder och video från Vallnord


Användaromdömen om Vallnord

Det finns inte tillräckligt många recensioner för att visa ett tillförlitligt betyg.
Mer information om Vallnord under bannern

Snörapporter och väder

Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
14ºC
8ºC
0,0 mm
2,1 m/s
vest-sydvest
Mandag
Skyet
Skyet
14ºC
7ºC
0,1 mm
2,2 m/s
vest-nordvest
Tirsdag
Let regn
Let regn
9ºC
8ºC
3,0 mm
3,7 m/s
nordvest
Onsdag
Regn
Regn
13ºC
7ºC
3,2 mm
1,9 m/s
vest-nordvest

Karta över Vallnord

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Vallnord. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor