Chamrousse

Hitta skidresor till Chamrousse här: Snowtrex.se

Skidorten Chamrousse ligger vid Belledonebergens fot i Frankrike, 3 mil från staden Grenoble. Orten erbjuder pister i två nivåer. Det är Chamrousse 1650 och Chamrousse 1700-1750 som är förbundna med skidbackar och täcker i allt 1300 hektar.

Naturskönt skidområde vid Croix de Chamrousse

Skidorten byggdes i ett skogsområde och med möjligheten att komma upp i 2250 meters höjd vid Croix de Chamrousse, är det stora chanser för att kunna njuta den vackra naturen.

OS-pister och Chamrousse 1650 till de erfarna skidåkarna

Chamrousse är en perfekt för en skidsemester, vare sig du är med familjen, är nybörjare eller mycket erfaren. För de rutinerade skidåkarna kan Chamrousse 1650 rekommenderas inför vinterns skidresa. Några av de befintliga pisterna användes vid de olympiska spelen år 1968.

Chamrousse bjuder på snowboard- och skidåkning på lätta pister

Nybörjare eller folk med mindre erfarenhet kan få glädje av sin skidsemester på Chamrousse 1700 och 1750 som har små och lätta backar som passar både till skidor och snowboard. De olika nivåerna ger därför stora möjligheter för en minnesvärd skidsemester i Chamrousse för alla parter.

Foton och video

Bilder från Skidresor.coms användare och instagram

Användarna om Chamrousse

Det finns inte tillräckligt många röster för att visa ett trovärdigt betyg
 

Skriv en kommentar

Vart hittar jag den bästa skidresan till Chamrousse?

Hos Skidresor.com samlar vi alla skidresor från de bästa svenska resebyråer. Därför hittar du det största utbud av skidresor till Chamrousse hos oss. Klicka här för att hitta din skidresa ⇒

Vart hittar jag pistkarta och webcams över Chamrousse?

Om du ska på skidsemester till Chamrousse är det en god idé att ha ett bra överblick över området med en pistkarta. Hitta pistkarta för Chamrousse här. Om du vill veta hur det ser ut i Chamrousse just nu kan du följa våra live webcams Hitta webcams här ⇒