Skidsemester i Les Carroz (Frankrike)

Resebyråer till Les Carroz: Active Ski Travel, Snowtrex

Les Carroz är en skidort i hjärtat av det stora skidområdet Grand Massif. Les Carroz är en exceptionell skidort med 70 års erfarenhet som har resulterat i en välutvecklad infrastruktur och moderna liftsystem.Landskapet är präglat av tallar och branta pister som tar musten ur även de mest vana skidåkarna.Men är man nybörjare ska man inte oroa sig – inte alls! Les Carroz har genom åren gjort mycket för att anpassa sig till familjers behov och många pister är både nybörjar-, barn- och handikappvänliga.Som om det inte skulle vara tillräckligt har Les Carroz påbörjat ett fem års investeringsprojekt som ska optimera skidåkningen ytterligare. Området ligger 45 minuter i... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om Les Carroz
Skidområdet: 1140-2120 m.ö.h
Staden/byn: 1140 m.ö.h

37 pister i allt
2 km grön
20 km blå
12 km röd
3 km svart

Lifter: 15 stk.

Släpliftar: 7
Sittliftar: 7
Kabinliftar: 1
Mer information om Les Carroz under bannern
Les Carroz är en skidort i hjärtat av det stora skidområdet Grand Massif. Les Carroz är en exceptionell skidort med 70 års erfarenhet som har resulterat i en välutvecklad infrastruktur och moderna liftsystem.

Landskapet är präglat av tallar och branta pister som tar musten ur även de mest vana skidåkarna.
Men är man nybörjare ska man inte oroa sig – inte alls!

Les Carroz har genom åren gjort mycket för att anpassa sig till familjers behov och många pister är både nybörjar-, barn- och handikappvänliga.
Som om det inte skulle vara tillräckligt har Les Carroz påbörjat ett fem års investeringsprojekt som ska optimera skidåkningen ytterligare.

Området ligger 45 minuter i bil från flygplatsen i Genève och det finns åtskilliga övernattningsmöjligheter i olika prisklasser.

Utöver skidåkningen bjuder Les Carroz också på andra aktiviteter. Bland annat kan man hitta underhållnings- och övernattningsmöjligheter i ett igloområde där hela familjen är välkommen.

Utvalda skidresor från Les Carroz

Sök efter skidresa

Les Fermes du Soleil

Det i traditionell stil uppförda Résidence Les Fermes du Soleil ligger i centrum av Les Carroz d'Arâches (ca 200 meter), inte långt från närmsta affär (ca 50 meter) och ca 1 km från närmsta lift. En shuttle-service står till förfogande mot avgift. Det moderna boendet utgörs av 5 chaletstugor och förfogar över reception med Wi-Fi och kamin, lekrum för barn, fitnessrum (från 15 år) och skiddepå. Wellnessområdet har bastu, hamam (från 18 år), uppvärmd simhall,bubbelpool, Hamam och fitnessrum (sö Läs mer

Résidence Le Front de Neige

Gemytliga Résidence Le Front de Neige ligger i den högst belägna delen av Les Carroz d'Arâches, precis vid pisten och bara några meter från liften. Till ortens centrum är det ca 800 meter. Till boendets bekvämligheter hör reception samt skidrum. Kostnadsfria parkeringsplatser finns, i mån av plats, framför boendet. Övertäckta parkeringsplatser finns dessutom till förfogande i mån av plats (mot avgift, telefonbokning krävs). Inredning och måltider De trevligt inredda lägenheterna och studiolägenheterna förfogar över badkar eller dusch med i vissa Läs mer

Bilder och video från Les Carroz


Användaromdömen om Les Carroz

Det finns inte tillräckligt många recensioner för att visa ett tillförlitligt betyg.

Mer information om Les Carroz under bannern

Snörapporter och väder

Mandag
Skyet
Skyet
2ºC
-1ºC
1,2 mm
0,9 m/s
nordvest
Tirsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
3ºC
-13ºC
0,0 mm
1,0 m/s
nord-nordvest
Onsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
2ºC
-6ºC
0,0 mm
0,9 m/s
nord-nordvest
Torsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
6ºC
-4ºC
3,6 mm
0,4 m/s
sydøst

Karta över Les Carroz

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Les Carroz. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor