Les Sybelles

Hitta skidresor till Les Sybelles här: Snowtrex.se

Les Sybelles i Savoie är en av de största skidregionerna i Frankrike – med 6 hopkopplade områden och i allt 310 km pist är det plats till alla. Efter senaste hopkopplingen som ägde rum i slutet av 2003, blev Les Sybelles således den fjärde största skidorten i Frankrike.

En skidsemester i Les Sybelles ger anledning att prova många olika former av skidåkning – således är de sex skidområdena i regionen väldigt olika och de kan bland annat bjuda på två snow-parks, skitouring-rutter och mycket annat.

I Sybelles har man som familj fantastiska möjligheter under sin skidresa – allt från barnbackar till ett stort utbud av barnpassningsmöjligheter samt skidskolor.

Även utanför backarna kan man hitta många erbjudanden vare sig man vill röra på sig med eller utan skidor. Således finns det massor av vandringsleder som används om vintern samt åtskilliga längdskidspår. Dessutom kan man också försöka sig på en tur med hundsläde.

En skidsemester i Les Sybelles bjuder således på många olika saker – och man måste inte uteslutande åka skidor, man kan också få andra upplevelser på sin skidresa.


Skidområdet hänger ihop med städerna/byarna: La Toussiere, Le Corbier, Saint Jean d´Arves och St. Sorlin D´Arves

Foton och video

Bilder från Skidresor.coms användare och instagram

Användarna om Les Sybelles

Det finns inte tillräckligt många röster för att visa ett trovärdigt betyg
 

Skriv en kommentar

Vart hittar jag den bästa skidresan till Les Sybelles?

Hos Skidresor.com samlar vi alla skidresor från de bästa svenska resebyråer. Därför hittar du det största utbud av skidresor till Les Sybelles hos oss. Klicka här för att hitta din skidresa ⇒

Vart hittar jag pistkarta och webcams över Les Sybelles?

Om du ska på skidsemester till Les Sybelles är det en god idé att ha ett bra överblick över området med en pistkarta. Hitta pistkarta för Les Sybelles här. Om du vill veta hur det ser ut i Les Sybelles just nu kan du följa våra live webcams Hitta webcams här ⇒

‍Vilka skidområden hör Les Sybelles ihop med?

Les Sybelles hör ihop med skidområdena La Toussiere, Le Corbier, Saint Jean d´Arves och St. Sorlin D´Arves.