Skidsemester i Les Coches - Montchavin

Les Coches - Montchavin (Frankrike)

Resebyråer till Les Coches - Montchavin: Snowtrex, Sunweb

Montchavin Les Coches är två byar belägna i La Plagne-området med i allt 420 km pister. Byarna ligger med 200 meters höjdskillnad i direkt förbindelse med varandra. Pisterna är förbundna med det nybyggda Paradiski-område genom en stor kabinlift, här finns sammanlagt 425 km pist. Det är snösäkert pga. glaciären Bellecôte, som bjuder på skidåkning i 3.240 meters höjd. Byarna kan inte jämföras med andra traditionella franska skidorter. I Montchavin Les Coches hittar man en riktig charm och trevlig stämning.... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om Les Coches - Montchavin
Skidområdet: 1250-3250 m.ö.h
Staden/byn: 1350 m.ö.h

239 pister i allt
12 stk.
132 stk.
66 stk.
29 stk.

Lifter: 134 stk. / 207.044 pers/time

Släpliftar: 58
Tåg: 1
Sittliftar: 46
Kabinliftar: 12
Montchavin Les Coches är två byar belägna i La Plagne-området med i allt 420 km pister. Byarna ligger med 200 meters höjdskillnad i direkt förbindelse med varandra. Pisterna är förbundna med det nybyggda Paradiski-område genom en stor kabinlift, här finns sammanlagt 425 km pist. Det är snösäkert pga. glaciären Bellecôte, som bjuder på skidåkning i 3.240 meters höjd. Byarna kan inte jämföras med andra traditionella franska skidorter. I Montchavin Les Coches hittar man en riktig charm och trevlig stämning.

Utvalda skidresor från Les Coches - Montchavin

Sök efter skidresa

Résidences Maeva Home Le Hameau du Sauget

Résidences Maeva Home Le Hameau du Sauget har ett perfekt läge för en avkopplande skidresa. Lägenheterna ligger i en vacker miljö, i utkanten av skogen och endast 100 meter från centrum och pisterna. Anläggningen består av flera byggnader med mycket trä och sten. Detta ger boendet en typisk traditionell Savoyard-stil. Du kan även besöka Les Coches mysiga centrum för en trevlig middag!

Résidence Maeva Home La Marelle et Le Rami

Résidence La Marelle et Le Rami är vackert beläget i Les Coches; allt du behöver finns bara några hundra meter bort. Bostaden ligger direkt i pisterna och centrum samt lifterna, ligger inom gångavstånd. Lägenheterna har en typisk Savoyard-inredning, vilket gör att de passar perfekt in i miljön. De bekväma möblerna, och den vackra utsikten över det vita landskapet, får dig att snabbt känna dig som hemma!

Bilder och video från Les Coches - Montchavin


Användaromdömen om Les Coches - Montchavin

Skidterräng
3,75
Liftsystem
3,60
Afterski
2,55
Staden
2,90
Barnvänlig
0,00
Nybörjarvänlig
0,00
Prisnivå
0,00
Offpist
0,00
Les Coches - Montchavin har en totalpoäng på 3,20 stjärnor av 5. Baserat på 20 recensioner.

Snörapporter och väder

Torsdag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
18ºC
11ºC
0,4 mm
2,6 m/s
syd-sydvest
Fredag
Kraftige regnbyger
Kraftige regnbyger
11ºC
10ºC
7,5 mm
1,8 m/s
vest-nordvest
Lørdag
Let regn
Let regn
8ºC
6ºC
0,7 mm
2,3 m/s
nordvest
Søndag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
16ºC
5ºC
0,0 mm
1,7 m/s
vest

Karta över Les Coches - Montchavin

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Les Coches - Montchavin. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen