Skidsemester i St. Francois Longchamp (Frankrike)

Resebyråer till St. Francois Longchamp: Snowtrex, Sunweb

St. Francois Longchamp ligger på 1650 meters höjd på den sydvända sidan av Le Grand Domaine. Detta ger många solskenstimmar. Här hittar man en fantastisk utsikt över Mauriennedalen och en del av Tour de France-banan, som helt precis går i genom St. Francois och vidare över Col de la Madeleine - du åker skidor på Col de la Madeleine.Byn är en trevlig semesterdestination som bara ligger 10-12 km från motorvägen i Mauriennedalen. Här finns det breda och lätta pister med långa nedfarter -speciellt vid byn, där det också är barnvänligt. Utanför St. Francois hittar man alla typer av pister - gröna, blåa, röda och svarta pister. Här har alla... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om St. Francois Longchamp
Skidområdet: 1250-2550 m.ö.h
Staden/byn: 1650 m.ö.h

70 Pister i allt
20 km grön
34 km blå
11 km röd
5 km svart

Lifter: 42 stk. / 19.218 pers/time

Släpliftar: 33
Sittliftar: 7
Mer information om St. Francois Longchamp under bannern
St. Francois Longchamp ligger på 1650 meters höjd på den sydvända sidan av Le Grand Domaine. Detta ger många solskenstimmar. Här hittar man en fantastisk utsikt över Mauriennedalen och en del av Tour de France-banan, som helt precis går i genom St. Francois och vidare över Col de la Madeleine - du åker skidor på Col de la Madeleine.
Byn är en trevlig semesterdestination som bara ligger 10-12 km från motorvägen i Mauriennedalen. Här finns det breda och lätta pister med långa nedfarter -speciellt vid byn, där det också är barnvänligt. Utanför St. Francois hittar man alla typer av pister - gröna, blåa, röda och svarta pister. Här har alla skidåkare möjlighet för att hitta sin favoritbacke och de pister(i allt 165 km), man har behov för och fortfarande kan man hitta varandra under dagen.

Utvalda skidresor från St. Francois Longchamp

Sök efter skidresa

Parc Madeleine

På en vacker plats i St. Francois Longchamp du hitta Parc Madeleine. Här hittar du lyxiga 2-rumslägenheter och trevliga stugor i olika storlekar. Rummen är idealiska för en skidsemester med en liten grupp vänner eller familj. Rummen är bekvämt och modernt inredda och stugorna har öppen spis. Pisterna är praktiskt taget precis utanför bostaden och dessutom ligger centrala St. Francois Longchamp runt hörnet.

Bilder och video från St. Francois Longchamp


Användaromdömen om St. Francois Longchamp

Skidterräng
4,15
Liftsystem
4,00
Afterski
3,00
Staden
2,77
Barnvänlig
0,00
Nybörjarvänlig
0,00
Prisnivå
0,00
Offpist
0,00
St. Francois Longchamp har en totalpoäng på 3,48 stjärnor av 5. Baserat på. 13 recensioner.
Mer information om St. Francois Longchamp under bannern

Snörapporter och väder

Torsdag
Let skyet
Let skyet
14ºC
7ºC
0,0 mm
1,7 m/s
nordvest
Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
15ºC
3ºC
0,0 mm
1,6 m/s
nordvest
Lørdag
Let regn
Let regn
11ºC
5ºC
0,1 mm
1,1 m/s
nordvest
Søndag
Skyet
Skyet
13ºC
4ºC
0,8 mm
0,8 m/s
nordvest

Karta över St. Francois Longchamp

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i St. Francois Longchamp. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor