Campitello (Italien)

Resebyråer till Campitello: Snowtrex, Sunweb

Nog är det världens största skidområde men inte alla pister är ihopkopplad med varandra, men här finns skidåkning till en hel veckas semester... Från Campitello har man tillgång till 1220 km pister i det enorma Dolomit Superski-området, där de flesta pisterna är röda. Campitello ligger vid Sella massivet, som man kan åka runt.... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om Campitello
Skidområdet: 1440-2638 m.ö.h
Staden/byn: 1440 m.ö.h

17 Pister i allt
1 km blå
16 km röd

Lifter: 10 stk. / 11.904 pers/time

Släpliftar: 3
Tåg: 1
Sittliftar: 5
Kabinliftar: 1
Mer information om Campitello under bannern
Nog är det världens största skidområde men inte alla pister är ihopkopplad med varandra, men här finns skidåkning till en hel veckas semester... Från Campitello har man tillgång till 1220 km pister i det enorma Dolomit Superski-området, där de flesta pisterna är röda. Campitello ligger vid Sella massivet, som man kan åka runt.

Utvalda skidresor från Campitello

Sök efter skidresa

Appartement Cesa Soreie

Den gemytliga lägenheten Cesa Soreie ligger ca 1 km från skidområdet och liften Col Rodella. Till ortens centrum samt till skidbusshållplatsen är det ca 500 meter. Semesterhuset förfogar över Wi-Fi (mot avgift), skidrum med pjäxtorkar samt parkeringsplatser (i mån av plats). Utan måltider.

Garni Aritz

Välskötta, komfortabla och 4-stjärniga Hotel Garni Aritz ligger i centrum av orten Campitello. Till linbanan "Col Rodella" är det ca 200 meter. Till hållplatsen för skidbussen är det ca 100 meter. Det gemytliga hotellet förfogar över en reception, lobby, Wi-Fi, frukostrum, bar, sällskapsrum, lekrum, skidrum samt parkeringsgarage, parkeringsplatser (i mån av plats) samt laddningsstation för elbilar. Dessutom finns ett wellnessområde med bastu, turkiskt ångbad, kneippbassäng, ångduschar, viloområde samt fitnessrum. Rum Rummen är komfortabelt inredda och utrustade med dusch/WC, tv, Wi-Fi Läs mer

Appartements Eurochalet

De gemytliga lägenheterna som utgör Appartements Eurochalet ligger i flera byggnader i orten Campitello, ca 300 meter från varandra. Till startpunkten i skidområdet Val di Fassa-Carezza är det minst ca 400 meter. Hållplats för skidbussen finns i vissa fall i närheten av boendet. Till ortens centrum, med inköpsmöjligheter, är det ca 150 meter. Till lägenheternas allmänna bekvämligheter hör Wi-Fi, skidrum och parkeringsplatser i mån av plats). Måltider Utan måltider. Viktig information Vid bokning av flera lägenheter kan ej garanteras att Läs mer

Bilder och video från Campitello


Användaromdömen om Campitello

Skidterräng
4,19
Liftsystem
4,00
Afterski
3,26
Staden
3,70
Barnvänlig
0,00
Nybörjarvänlig
0,00
Prisnivå
0,00
Offpist
0,00
Totalpoängen är 3,79 stjärnor av 5 . Baserat på. 27 recensioner.
Mer information om Campitello under bannern

Snörapporter och väder

Søndag
Let regn
Let regn
11ºC
6ºC
0,2 mm
1,6 m/s
sydvest
Mandag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
10ºC
5ºC
0,1 mm
2,3 m/s
sydvest
Tirsdag
Kraftig regn
Kraftig regn
4ºC
4ºC
13,2 mm
2,3 m/s
nord-nordvest
Onsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
7ºC
2ºC
0,1 mm
1,4 m/s
vest-sydvest

Karta över Campitello

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Campitello. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor