Skidsemester i Claviere (Italien)


Claviere är än mindre italiensk stad som ligger nära gränsen mellan Italien och Frankrike och det tar en timme i bil till Torinos flygplats. Även om Claviere är en mindre stad så överraskar skidområdet positivt. Skidområdet har till och med väldigt bra snöförhållanden, så snön blir inte en bristvara under skidsemestern. En skidsemester i Claviere passar bäst till grupper, som mest är intresserade av skidåkning och som inte har det stora behovet av afterski på deras skidsemester eftersom dessa möjligheter är begränsade.Claviere och Milky Way bjuder på 450 pistkmClaviere har 50 pistkilometer, men anläggningen är en del av Milky Way-området och du har därmed chansen att åka på 400... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder

Fakta om Claviere
Skidområdet: 1473-2823 m.ö.h
Staden/byn: 1760 m.ö.h

25 Pister i allt
5 km blå
18 km röd
2 km svart

Lifter: 12 stk. / 11 pers/time

Släpliftar: 6
Sittliftar: 6
Mer information om Claviere under bannern
Claviere är än mindre italiensk stad som ligger nära gränsen mellan Italien och Frankrike och det tar en timme i bil till Torinos flygplats. Även om Claviere är en mindre stad så överraskar skidområdet positivt. Skidområdet har till och med väldigt bra snöförhållanden, så snön blir inte en bristvara under skidsemestern. En skidsemester i Claviere passar bäst till grupper, som mest är intresserade av skidåkning och som inte har det stora behovet av afterski på deras skidsemester eftersom dessa möjligheter är begränsade.

Claviere och Milky Way bjuder på 450 pistkm

Claviere har 50 pistkilometer, men anläggningen är en del av Milky Way-området och du har därmed chansen att åka på 400 pistkilometer, om du är på skidsemester i Claviere. Eftersom skidområdet ligger så nära den italiensk-franska gränsen är det möjligt att åka över gränsen till Frankrike och bege sig till Montgenevre-skidområdet.

Skidskola för barn och nybörjare i Claviere

Det är inga problem att ta med sig barn eller nybörjare på en skidsemester till Claviere eftersom orten har en skidskola som är känd för sin undervisningskvalitet. Skidområdet är också väldigt bra för nybörjare och lite mer erfarna, medan utmaningarna för de riktigt duktiga kan bli små, såvida de inte utforskar större delar av Milky Way-området, vill säga.

Åk längdskidor i Italien

Gillar du att åka längdskidor så är det möjligt att få en paus från pisterna under skidsemestern då Claviere har ett 35 km långt längdskidområde.

Bilder och video från Claviere


Användaromdömen om Claviere

Det finns inte tillräckligt många recensioner för att visa ett tillförlitligt betyg.

Mer information om Claviere under bannern

Snörapporter och väder

Torsdag
Let skyet
Let skyet
18ºC
8ºC
0,0 mm
0,4 m/s
nord-nordvest
Fredag
Let skyet
Let skyet
16ºC
9ºC
0,0 mm
2,0 m/s
vest-sydvest
Lørdag
Skyet
Skyet
15ºC
8ºC
0,3 mm
2,5 m/s
vest
Søndag
Regn
Regn
10ºC
7ºC
3,5 mm
2,1 m/s
øst-nordøst

Karta över Claviere

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Claviere. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor