Skidsemester i Monte Bondone (Italien)

Resebyråer till Monte Bondone: Snowtrex

Med ca. 15 km pister hör Monte Bondone inte till en av de största skidorterna i Italien. Men det finns dock en nästan nybyggd snowpark med bra utmaningar till snowboardåkaren. Dessutom kan man åka skridskor och längdskidor.Blir man trött på vinteraktiviteterna hittar man den historiska renässansstaden Trentino ca 30 min bort. Här kan man uppleva arkitektur och shopping.... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om Monte Bondone
16 Pister i allt
5 km blå
11 km röd

Mer information om Monte Bondone under bannern
Med ca. 15 km pister hör Monte Bondone inte till en av de största skidorterna i Italien. Men det finns dock en nästan nybyggd snowpark med bra utmaningar till snowboardåkaren. Dessutom kan man åka skridskor och längdskidor.

Blir man trött på vinteraktiviteterna hittar man den historiska renässansstaden Trentino ca 30 min bort. Här kan man uppleva arkitektur och shopping.

Utvalda skidresor från Monte Bondone

Sök efter skidresa

Le Blanc Hotel & Spa

Eleganta, komfortabla och 4-stjärniga Le Blanc Hotel & Spa ligger i Vason di Monte Bondone på ca 1 650 meters höjd, och bjuder på en underbar utsikt över de omkringliggande bergen och Adige-dalen. Till pisterna och närmaste skidlift är det ca 300 meter. Till ortens idylliska ortens centrum med restauranger, barer och inköpsmöjligheter är det ca 200 meter. Det mycket välinredda hotellet har en vårdad atmosfär för härliga semesterdagar, och till dess bekvämligheter hör mottagningshall med reception, hiss, Wi-Fi (i Läs mer

Chalet Caminetto

Trevligt inredda och 3-stjärniga Chalet Caminetto har ett lugnt läge i Vason, på ca 1 650 meters höjd. Centrum och skidområdet Monte Bondone ligger bara ca 350 meter bort. Till närmsta längdskidspår är det ca 2 km. Till en hållplats för skidbussen är det bara ca 150 meter. Till boendets bekvämligheter hör entréhall, reception, hiss, Wi-Fi, internethörna (mot avgift), tv-rum, restaurang och bar. För vintersportutrusningen står ett skidrum till förfogande. Kostnadsfria parkeringsplatser samt ett avgiftsbelagt parkeringsgarage finns vid boendet (beroende Läs mer

Bilder och video från Monte Bondone


Användaromdömen om Monte Bondone

Skidterräng
3,00
Liftsystem
3,00
Afterski
3,00
Staden
3,00
Barnvänlig
4,00
Nybörjarvänlig
5,00
Prisnivå
4,00
Offpist
2,00
Totalpoängen är 3,38 stjärnor av 5 . Baserat på. 1 recensioner.
Mer information om Monte Bondone under bannern

Snörapporter och väder

Mandag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
22ºC
1ºC
0,2 mm
1,4 m/s
nord
Tirsdag
Skyet
Skyet
20ºC
14ºC
0,0 mm
1,3 m/s
syd
Onsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
21ºC
11ºC
0,0 mm
1,6 m/s
syd-sydvest
Torsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
24ºC
12ºC
0,0 mm
0,4 m/s
sydvest

Karta över Monte Bondone

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Monte Bondone. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor