San Martino di Castrozza (Italien)


San Martino di Castrozza ligger nära Super Ski Dolomiti och det är möjligt att köpa ett utökat liftkort som ger tillgång till Super Ski Dolomiti. Området har backar i alla svårighetsgrader och 24 skidliftar. 95% av pisterna är utrustade med snökanoner som kan göra konstsnö om det inte kommer så mycket naturlig snö från ovan. På den två kilometer långa Col Verde-pisten är det möjligt för kvällsskidåkning. Det finns tre snowparks i skidområdena: San Martino Snowpark, Rolle Railz Park och Snowpark Colverde. Sistnämnda är områdets nyaste och utmärker sig bland annat genom att ligga i förbindelse med Col Verde-liften och därmed är den belyst tre kvällar i veckan när liftarna... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om San Martino di Castrozza
Skidområdet: 1404-2357 m.ö.h
Staden/byn: 1450 m.ö.h

32 Pister i allt
18 km blå
11 km röd
3 km svart

Lifter: 24 stk.

Släpliftar: 5
Sittliftar: 13
Kabinliftar: 3
Mer information om San Martino di Castrozza under bannern
San Martino di Castrozza ligger nära Super Ski Dolomiti och det är möjligt att köpa ett utökat liftkort som ger tillgång till Super Ski Dolomiti.

Området har backar i alla svårighetsgrader och 24 skidliftar. 95% av pisterna är utrustade med snökanoner som kan göra konstsnö om det inte kommer så mycket naturlig snö från ovan.

På den två kilometer långa Col Verde-pisten är det möjligt för kvällsskidåkning.

Det finns tre snowparks i skidområdena: San Martino Snowpark, Rolle Railz Park och Snowpark Colverde. Sistnämnda är områdets nyaste och utmärker sig bland annat genom att ligga i förbindelse med Col Verde-liften och därmed är den belyst tre kvällar i veckan när liftarna har kvällsöppet (torsdag, fredag och lördag).

San Martino Snowpark ska också nämnas och det är en officiell "Burton and Doors park", som ligger i Tognola-delen av skidområdet. Med en längd på en kilometer och en 3-stolslift precis vid parken och mer än 40 rails, boxes etc. gör det parken till en av de ledande i nordöstra Italien.

Bilder och video från San Martino di Castrozza


Användaromdömen om San Martino di Castrozza

Det finns inte tillräckligt många recensioner för att visa ett tillförlitligt betyg.
Mer information om San Martino di Castrozza under bannern

Snörapporter och väder

Søndag
Regn
Regn
10ºC
6ºC
1,0 mm
1,4 m/s
syd
Mandag
Regnbyger
Regnbyger
10ºC
6ºC
0,9 mm
2,1 m/s
syd-sydvest
Tirsdag
Kraftig regn
Kraftig regn
6ºC
5ºC
12,4 mm
0,5 m/s
nord-nordøst
Onsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
9ºC
3ºC
0,2 mm
2,1 m/s
vest-sydvest

Karta över San Martino di Castrozza

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i San Martino di Castrozza. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor