Skidsemester i Val di Fiemme (Italien)


Val Di Fiemme ligger i en dal i det nordöstliga Italien och är omgiven av flera stora berg som bjuder på ett hav av skidområden. På din skidsemester i Val Di Fiemme kommer du ha möjlighet för att utforska 140 km pist i alla svårighetsgrader i området där skidcentret i Latemar är det mest anmärkningsvärda.Vill du provåka fler olika pister på din skidsemester i Val Di Fiemme, så kan du med lite transport få 1200 km pist eftersom Val Di Fiemme är en del av Superski Dolomito.Skidsemester för barnfamiljenVal Di Fiemme passar bra som ort för barnfamilj på skidsemester. Skidorten rymmer bl.a. skidskola, snödagis och snöparker –... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder

Fakta om Val di Fiemme
111 pister i allt
38 stk.
50 stk.
23 stk.

Lifter: 43 stk. / 74.000 pers/time

Släpliftar: 8
Sittliftar: 28
Kabinliftar: 7
Mer information om Val di Fiemme under bannern
Val Di Fiemme ligger i en dal i det nordöstliga Italien och är omgiven av flera stora berg som bjuder på ett hav av skidområden. På din skidsemester i Val Di Fiemme kommer du ha möjlighet för att utforska 140 km pist i alla svårighetsgrader i området där skidcentret i Latemar är det mest anmärkningsvärda.

Vill du provåka fler olika pister på din skidsemester i Val Di Fiemme, så kan du med lite transport få 1200 km pist eftersom Val Di Fiemme är en del av Superski Dolomito.

Skidsemester för barnfamiljen

Val Di Fiemme passar bra som ort för barnfamilj på skidsemester. Skidorten rymmer bl.a. skidskola, snödagis och snöparker – man ska dock vara uppmärksam på att barn under 14 år har hjälmplikt.

Val di Fiemme bjuder på snowpark och gratis-aktiviteter

På din skidsemester i Val Di Fiemme hittar du också en snowpark med hopp, rails och en 80 meter lång halfpipe och på kvällen har utvalda pister belysning om du tycker om kvällsskidåkning.

När dagen på pisterna är slut är det möjligt att fördriva tiden på skridskobanor inomhus och utomhus, i biografen, i simhallar och annat. Som en bonus är många attraktioner gratis med ett Val Di Fiemme-liftkort.

Bilder och video från Val di Fiemme


Användaromdömen om Val di Fiemme

Det finns inte tillräckligt många recensioner för att visa ett tillförlitligt betyg.

Mer information om Val di Fiemme under bannern

Snörapporter och väder

Mandag
Regn
Regn
4ºC
2ºC
1,5 mm
1,5 m/s
syd-sydøst
Tirsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
3ºC
-6ºC
0,0 mm
0,6 m/s
vest-nordvest
Onsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
3ºC
-3ºC
0,0 mm
0,5 m/s
vest-nordvest
Torsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
1ºC
-4ºC
1,4 mm
1,1 m/s
sydvest

Karta över Val di Fiemme

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Val di Fiemme. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor