☔ Rea på regnkläder - Över 200 prissänkta modeller - Spara upp till 63% här

Canadian Rockies

- Lake Louise, Mount Norquay, Sunshine Village

I hjärtat av det västliga Kanada, i de kanadensiska Rocky Mountains, ligger ett av de mest fantastiska skidområdena i världen. Här hittar du skidanläggningarna Lake Louise, Mount Norquay och Sunshine Village, tre moderna skidanläggningar placerade mitt i Nordamerikas mest storslående vilda natur med Banff som befolkningsmässigt vändpunkt.

Meterdjup Champagne Powder
Snön i de kanadiska Rocky Mountains är pulversnö, som du aldrig för har upplevt den: finkornig, luftig, så torr att du kan göra en snöboll av den kända Champagne Powder. Det är en dröm att åka skidor här, massor av djupsnö och skidåkningen är otroligt lätt.

Skid- och snowboardåkning för alla
Skidterrängen är en fröjd för varje enskild skidåkare: Här är det breda backar, trevliga skogspister, helt äventyrliga off-pistmöjligheter och de häftigaste double black diamond-pisterna med nästan lodrätt fall.
effektiva liftar transporterar dig runt blixtsnabbt och liftköer är ett nästan okänt begrepp här. Från varje lift är det överraskande många långa nedfarter med alla svårighetsgrader, så att också nybörjare och lätt övade skidåkare kan komma rumt i området. För vana skidåkare är området helt fantastiskt.
Terrängen har också en praktfull lekplats för snowboardåkare. Här finns pipes, pister och bowls både till nybörjare och experter, också mysiga skogpister, där du susar iväg mellan träden. Lokalt frivilliga är skidguider och som visar dig runt i pisterna och ger dig råd och tips.

Banff, en pionerstad med charm
Banff är en trevlig vilda västernstad med ett stor utval av butiker, barer och restauranger. Maten är god, priserna rimliga.

Användarna om Canadian Rockies

Det finns inte tillräckligt många röster för att visa ett trovärdigt betyg
 

Skriv en kommentar