Skidsemester i Altenmarkt / Radstadt

Altenmarkt / Radstadt (Österrike)

Resebyråer till Altenmarkt / Radstadt: Snowtrex, Sunweb

Altenmarkt ligger i den östliga delen av skidområdet Salzburger Sportwelt Amadé.Staden är en trevlig och mer än 100 år gammal med kaféer, butiker, nattliv och det som annars hör till en skidsemester i Österrike. Altenmarkt är mest känd för skidfabriken Atomic och flera andra utrustningsföretag i skidbranchen. Stort skidområde i AltenmarktSjälva skidområdet är stort. Med skidbussen har man bara 10 minuter till Zauchensee, som brukar vara mycket snösäkert hela vintern. Det går skidbussar till byarna i de närliggande dalarna, Flachau, Wagrain och St. Johann, så det är möjligt att börja och sluta skidåkningen på olika ställen. I staden finns det en simhall, tennishall, squashbanor och fitness-center.Inte långt från... Läs mer.

Pistkarta
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om Altenmarkt / Radstadt
Skidområdet: 650-2188 m.ö.h
Staden/byn: 650 m.ö.h

350 Pister i allt
109 km blå
199 km röd
42 km svart

Lifter: 138 stk. / 120.000 pers/time

Släpliftar: 92
Sittliftar: 37
Kabinliftar: 9
Mer information om Altenmarkt / Radstadt under bannern
Altenmarkt ligger i den östliga delen av skidområdet Salzburger Sportwelt Amadé.
Staden är en trevlig och mer än 100 år gammal med kaféer, butiker, nattliv och det som annars hör till en skidsemester i Österrike. Altenmarkt är mest känd för skidfabriken Atomic och flera andra utrustningsföretag i skidbranchen.

Stort skidområde i Altenmarkt

Själva skidområdet är stort. Med skidbussen har man bara 10 minuter till Zauchensee, som brukar vara mycket snösäkert hela vintern. Det går skidbussar till byarna i de närliggande dalarna, Flachau, Wagrain och St. Johann, så det är möjligt att börja och sluta skidåkningen på olika ställen. I staden finns det en simhall, tennishall, squashbanor och fitness-center.

Inte långt från Altenmarkt ligger Radstadt, det är en mer än 700 år gammal mysig österrikisk stad. Staden är lugn och inte överbefolkad av turister. Det finns flera alternativ till skidåkningen, bl.a. sevärdheter som borgen som ligger i staden.

Utvalda skidresor från Altenmarkt / Radstadt

Sök efter skidresa

Kesselgrubs Wohlfühlappartements

De komfortabla lägenheterna som utgör Kesselgrubs Wohlfühlappartements har ett idylliskt läge på en platå, ca 450 meter från centrum av Eben im Pongau. En skidbuss stannar precis vid lägenheterna, och denna sköter transporten till liftarna tillhörande skidområdet Monte Popolo, belägna ca 1,5 km bort. Vid goda snöförhållanden kan man åka skidor fram till lägenheterna. Inköpsmöjligheter finns ca 450 meter från lägenheterna. För längdskidåkare finns en startpunkt i närmsta spår ca 500 meter bort. I det gemytliga lägenhetshuset finns Wi-Fi Läs mer

Kesselgrubs Ferienwelt

4-stjärniga Hotel Kesselgrubs Ferienwelt ligger ca 500 meter från Altenmarkts centrum. En skidbuss stannar ca 50 meter bort, och till skidområdet Eben im Pongau är det ca 2,3 km. Skidområdet Flachau ligger ca 4 km bort. Närmsta inköpsmöjligheter finns ca 150 meter bort, och till ett insteg i spåren är det ca 20 meter. Mot förfrågan erbjuds en transfer till och från järnvägsstationen i Eben/Altenmarkt/Radstadt. Det trevligt drivna hotellet utgörs av en huvudbyggnad och en 50 meter bort belägen Läs mer

Hubergut Ferienwohnungen

Den familjevänliga gården Hubergut Ferienwohnungen ligger i ett lugnt läge, ca 3 km från Radstadt och ca 7 km från centrum i Altenmarkt. Skidområdet "Salzburger Sportwelt" ligger ca 5 km bort. Närmaste längskidspåret når du efter 150 m. Bekvämligheter Till gårdens allmäna bekvämligheter hör en reception, hiss, Wi-Fi, bordstennis, bordsfottboll och ett skidrum för din utrustning. Kostnadsfria parkeringsplatser finns i mån av plats framför huset. Det lilla wellnessområdet med bastu och infrarödkabin kan användas kostnadsfritt (se öppetider på plats). Barn Läs mer

Bilder och video från Altenmarkt / Radstadt


Användaromdömen om Altenmarkt / Radstadt

Skidterräng
3,54
Liftsystem
3,50
Afterski
3,04
Staden
3,50
Barnvänlig
4,50
Nybörjarvänlig
3,00
Prisnivå
3,50
Offpist
2,50
Altenmarkt / Radstadt har en totalpoäng på 3,38 stjärnor av 5. Baserat på. 26 recensioner.
Mer information om Altenmarkt / Radstadt under bannern

Snörapporter och väder

Torsdag
Let skyet
Let skyet
19ºC
-4ºC
0,0 mm
0,7 m/s
nord
Fredag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
22ºC
8ºC
0,0 mm
0,9 m/s
nordvest
Lørdag
Delvist skyet
Delvist skyet
19ºC
7ºC
8,7 mm
0,7 m/s
nordvest
Søndag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
19ºC
10ºC
0,5 mm
1,0 m/s
nord-nordvest

Karta över Altenmarkt / Radstadt

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Altenmarkt / Radstadt. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor