Skidsemester i Altenmarkt / Radstadt

Altenmarkt / Radstadt (Österrike)

Resebyråer till Altenmarkt / Radstadt: Snowtrex, Sunweb

Altenmarkt ligger i den östliga delen av skidområdet Salzburger Sportwelt Amadé.Staden är en trevlig och mer än 100 år gammal med kaféer, butiker, nattliv och det som annars hör till en skidsemester i Österrike. Altenmarkt är mest känd för skidfabriken Atomic och flera andra utrustningsföretag i skidbranchen. Stort skidområde i AltenmarktSjälva skidområdet är stort. Med skidbussen har man bara 10 minuter till Zauchensee, som brukar vara mycket snösäkert hela vintern. Det går skidbussar till byarna i de närliggande dalarna, Flachau, Wagrain och St. Johann, så det är möjligt att börja och sluta skidåkningen på olika ställen. I staden finns det en simhall, tennishall, squashbanor och fitness-center.Inte långt från... Läs mer.

Pistkarta
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om Altenmarkt / Radstadt
Skidområdet: 650-2188 m.ö.h
Staden/byn: 650 m.ö.h

350 pister i allt
109 km blå
199 km röd
42 km svart

Lifter: 138 stk. / 120.000 pers/time

Släpliftar: 92
Sittliftar: 37
Kabinliftar: 9
Altenmarkt ligger i den östliga delen av skidområdet Salzburger Sportwelt Amadé.
Staden är en trevlig och mer än 100 år gammal med kaféer, butiker, nattliv och det som annars hör till en skidsemester i Österrike. Altenmarkt är mest känd för skidfabriken Atomic och flera andra utrustningsföretag i skidbranchen.

Stort skidområde i Altenmarkt

Själva skidområdet är stort. Med skidbussen har man bara 10 minuter till Zauchensee, som brukar vara mycket snösäkert hela vintern. Det går skidbussar till byarna i de närliggande dalarna, Flachau, Wagrain och St. Johann, så det är möjligt att börja och sluta skidåkningen på olika ställen. I staden finns det en simhall, tennishall, squashbanor och fitness-center.

Inte långt från Altenmarkt ligger Radstadt, det är en mer än 700 år gammal mysig österrikisk stad. Staden är lugn och inte överbefolkad av turister. Det finns flera alternativ till skidåkningen, bl.a. sevärdheter som borgen som ligger i staden.

Utvalda skidresor från Altenmarkt / Radstadt

Sök efter skidresa

Hotel Kesselgrubs Ferienwelt

Hotel Kesselgrubs Ferienwelt är ett unikt boende och det perfekta valet för en oförglömlig familjesemester. Skidbussen ligger 30 meter bort och tar dig till skidorterna Flachau och Zauchensee. Dessutom ligger Altenmarkts mysiga centrum 15 minuters promenad bort. Detta hotell har verkligen allt du behöver för en härlig semester i snön. I den förtrollande Kesselgrubs Kinderwereld får barnen uppleva en magisk miljö full av äventyr. Här kan de roa sig i äventyrslandet och det sagolika vinterunderlandet. Från go-karts och studsmattor till Läs mer

Bilder och video från Altenmarkt / Radstadt


Användaromdömen om Altenmarkt / Radstadt

Skidterräng
3,54
Liftsystem
3,50
Afterski
3,04
Staden
3,50
Barnvänlig
4,50
Nybörjarvänlig
3,00
Prisnivå
3,50
Offpist
2,50
Altenmarkt / Radstadt har en totalpoäng på 3,38 stjärnor av 5. Baserat på 26 recensioner.

Snörapporter och väder

Lørdag
Let regn
Let regn
16ºC
6ºC
0,1 mm
2,4 m/s
nord
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
20ºC
12ºC
0,0 mm
2,6 m/s
nordvest
Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
25ºC
11ºC
0,0 mm
1,8 m/s
vest-nordvest
Tirsdag
Let skyet
Let skyet
25ºC
10ºC
5,5 mm
0,9 m/s
nordvest

Karta över Altenmarkt / Radstadt

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Altenmarkt / Radstadt. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen