Skidsemester i Bad Kleinkirchheim (Österrike)

Resebyråer till Bad Kleinkirchheim: Snowtrex

Bad Kleinkirchheim/St. Oswald ligger på sydsidan av Alperna i Kärnten och är känd för sitt bra klimat både sommar och vinter. Här finns över hundra kilometer sammanhängande pister, som tillsammans med ett modernt liftsystem och fokus på barnen gör området till en bra skidort för familjer. Området är känt för en hög grad av snösäkerhet, men om den naturliga snön sviker kan alla 103 pistkilometer täckas av snökanoner.Barnvänligt områdeOmrådet är mer eller mindre okänt för oss skandinaver, men framförallt italienare och tyskar har under många år njutit av de många solskenstimmarna och de välpreparerade backarna. St. Oswald är bilfritt och har massor av aktiviteter för barn i form av... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om Bad Kleinkirchheim
Skidområdet: 1100-2055 m.ö.h
Staden/byn: 1319 m.ö.h

103 Pister i allt
18 km blå
77 km röd
8 km svart

Lifter: 25 stk.

Släpliftar: 14
Sittliftar: 7
Kabinliftar: 4
Mer information om Bad Kleinkirchheim under bannern
Bad Kleinkirchheim/St. Oswald ligger på sydsidan av Alperna i Kärnten och är känd för sitt bra klimat både sommar och vinter. Här finns över hundra kilometer sammanhängande pister, som tillsammans med ett modernt liftsystem och fokus på barnen gör området till en bra skidort för familjer. Området är känt för en hög grad av snösäkerhet, men om den naturliga snön sviker kan alla 103 pistkilometer täckas av snökanoner.

Barnvänligt område

Området är mer eller mindre okänt för oss skandinaver, men framförallt italienare och tyskar har under många år njutit av de många solskenstimmarna och de välpreparerade backarna. St. Oswald är bilfritt och har massor av aktiviteter för barn i form av animation och andra aktiviteter. Det stora fokuset på barnfamiljer kombinerat med liftkort till bara 1 euro/dag för barn under 12 år om man samtidigt köper liftkort till vuxna.

Liftkort ger vid extra betalning tillgång till vatten- och wellnessområde

Är inte vädret vad det borde vara, eller har man en dag inte lust att åka skidor, kan man besöka det 12 000m2 stora Römer termalbadet. Här finns wellnessområde och många olika pooler, så att både mamma, pappa och barn kan få några roliga timmar. Man kan köpa ett tillägg till liftkortet så att detta också gäller som entrébiljett.

Bilder och video från Bad Kleinkirchheim


Användaromdömen om Bad Kleinkirchheim

Det finns inte tillräckligt många recensioner för att visa ett tillförlitligt betyg.

Mer information om Bad Kleinkirchheim under bannern

Snörapporter och väder

Torsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
14ºC
13ºC
7,0 mm
1,5 m/s
syd-sydøst
Fredag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
12ºC
5ºC
0,0 mm
1,5 m/s
syd
Lørdag
Delvist skyet
Delvist skyet
12ºC
5ºC
0,9 mm
1,9 m/s
syd
Søndag
Skyet
Skyet
8ºC
6ºC
0,4 mm
1,9 m/s
syd

Karta över Bad Kleinkirchheim

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Bad Kleinkirchheim. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor