Skidsemester i Kappl

Kappl (Österrike)

Resebyråer till Kappl: Snowtrex, Sunweb

Kappl ligger i Paznuandalen, som även är känd för Ischgl som bara ligger en mil bort. En skidsemester i Kappl betyder trevlig atmosfär och familjemys. Stället har många aktiviteter – speciellt för barnfamiljer..

Kappl är billigare än IschglKappl erbjuder 40 km pist och en trevlig by med priser som är väldigt attraktiva jämfört med till exempel Ischgl. Det ör möjligt att köpa ett liftkort som även täcker området i Ischgl och på det sättet kan man få tillgång till fler pister och få ut så mycket som möjligt av sin skidsemester i Österrike.

Kälkbacke och skiddagis till barnfamiljenKappl är bl.a. känd för sin pulkabacke som är öppen två kvällar... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om Kappl
Skidområdet: 1258-2690 m.ö.h
Staden/byn: 1258 m.ö.h

40 Pister i allt
20 km blå
15 km röd
5 km svart

Lifter: 12 stk. / 12.515 pers/time

Släpliftar: 5
Sittliftar: 3
Kabinliftar: 1
Mer information om Kappl under bannern
Kappl ligger i Paznuandalen, som även är känd för Ischgl som bara ligger en mil bort. En skidsemester i Kappl betyder trevlig atmosfär och familjemys. Stället har många aktiviteter – speciellt för barnfamiljer..

Kappl är billigare än Ischgl

Kappl erbjuder 40 km pist och en trevlig by med priser som är väldigt attraktiva jämfört med till exempel Ischgl. Det ör möjligt att köpa ett liftkort som även täcker området i Ischgl och på det sättet kan man få tillgång till fler pister och få ut så mycket som möjligt av sin skidsemester i Österrike.

Kälkbacke och skiddagis till barnfamiljen

Kappl är bl.a. känd för sin pulkabacke som är öppen två kvällar i veckan - backen är inte mindre än 6 kilometer lång. Den är upplyst till kl. 01 om natten och man kan komma med lift till toppen i 1830 meters höjd fram till klockan 21:00 och här kan man få värmen på ”Sunny-Mountain-Restaurant“ innan turen bär av nedåt igen.

Det är även vid ”Sunny-Mountain-Restaurant“ man hittar skiddagiset - här kan familjer med barn få sina barn passade så att det blir tid över till några åk utan barn.

Utvalda skidresor från Kappl

Sök efter skidresa

Matnall Lägenheter

Matnall lägenheter är ett härligt lägenhetshus som ligger ungefär 10 minuters promenad från centrala Kappl och inom 7 minuters promenad från liften. Här finns gott om plats för hela familjen eftersom lägenheten rymmer upp till 6 personer. De rymliga lägenheterna är vackert och bekvämt inredda och utrustade med ett mysigt vardagsrum, tre sovrum, alla med eget badrum och ett fullt utrustat kök. Du har alltså möjlighet att laga mat om du inte vill att besöka restaurangerna i Kappl. Matnall har Läs mer

Hotel Garni Dias

Hotel Garni Dias har ett vackert läge i en lugnare del av Kappl. Centrum och skidliften ligger inom gångavstånd och skidbusshållplatsen nästan vid tröskeln. Vill du utforska ett större skidområde ligger Ischgl endast 7 km bort. Alla rum på Garni Dias är mysigt nredda och varje morgon väntar en rik frukost med regionala produkter. Vill du koppla av lite extra du kan besöka fyra gånger i veckan.

Hotel Sunshine Superior

Hotel Sunshine Superior är ett litet familjeägt hotell i den fina byn Kappl. Detta skidområde har huvudsakligen röda och blå backar, vilket gör det till ett perfekt område för familjer. Skidbussen stannar mittemot hotellet, så du kan vara i backarna på nolltid. Hotellrummen med balkong erbjuder all den komfort du behöver efter en dag i backen. Dessutom har hotellet ett eget spa. Njut i bubbelbadet, värm upp i bastun och koppla av i ångbastun. Förutom dessa fantastiska faciliteter gör Läs mer

Bilder och video från Kappl


Användaromdömen om Kappl

Skidterräng
4,23
Liftsystem
4,23
Afterski
3,15
Staden
4,08
Barnvänlig
4,67
Nybörjarvänlig
4,67
Prisnivå
4,33
Offpist
3,33
Totalpoängen är 4,09 stjärnor av 5 . Baserat på. 13 recensioner.
Mer information om Kappl under bannern

Snörapporter och väder

Søndag
Skyet
Skyet
10ºC
4ºC
0,1 mm
0,9 m/s
nord-nordvest
Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
10ºC
6ºC
0,5 mm
1,4 m/s
sydvest
Tirsdag
Kraftig regn
Kraftig regn
5ºC
4ºC
24,0 mm
1,9 m/s
nordvest
Onsdag
Let regn
Let regn
7ºC
2ºC
6,0 mm
1,0 m/s
vest-sydvest

Karta över Kappl

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Kappl. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor