Skidsemester i Oberndorf

Oberndorf (Österrike)

Resebyråer till Oberndorf: Snowtrex

Åker du på skidsemester till Oberndorf landar du mitt emellan två bra skidorter – 5 km till St. Johann och 6 km till Kitzbühel. På din skidsemester i Oberndorf hittar du ett brett urval av lätta pister som gör orten perfekt för barnfamiljer eller nybörjare.Vana skidåkare och expert kommer också känna sig hemma om de väljer en skidsemester i Oberndorf, eftersom stället har flera röda och svarta pister, som säkert kommer att kunna underhålla den erfarne skidåkaren.Bra snowboard- och skidskola i OberndorfOberndorf har en bra snowboard- och skidskola som passar bra till flera nivåer och ända ner till treårsåldern. Av andra faciliteter kan det nämnas att deras liftsystem... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om Oberndorf
Skidområdet: 687-1604 m.ö.h
Staden/byn: 687 m.ö.h

40 pister i allt
16 km blå
21 km röd
3 km svart

Lifter: 10 stk. / 16.000 pers/time

Släpliftar: 3
Sittliftar: 3
Kabinliftar: 4
Mer information om Oberndorf under bannern
Åker du på skidsemester till Oberndorf landar du mitt emellan två bra skidorter – 5 km till St. Johann och 6 km till Kitzbühel. På din skidsemester i Oberndorf hittar du ett brett urval av lätta pister som gör orten perfekt för barnfamiljer eller nybörjare.

Vana skidåkare och expert kommer också känna sig hemma om de väljer en skidsemester i Oberndorf, eftersom stället har flera röda och svarta pister, som säkert kommer att kunna underhålla den erfarne skidåkaren.

Bra snowboard- och skidskola i Oberndorf

Oberndorf har en bra snowboard- och skidskola som passar bra till flera nivåer och ända ner till treårsåldern. Av andra faciliteter kan det nämnas att deras liftsystem är ytterst välfungerande och har en hög kapacitet. En skidsemester i Oberndorf är nästan garanterad snö men skulle det mot förmodan svika så finns det snökanoner som täcker hälften av pistsystemet.

Utvalda skidresor från Oberndorf

Sök efter skidresa

Kaiserhotels Neuwirt

Trevligt drivna och 3-stjärniga Kaiserhotel Neuwirt utgörs av en huvudbyggnad och flera sidobyggnader (pensionat), som ligger 30?1 500 meter bort. Huvudbyggnaden ligger i centrum av Oberndorf in Tirol och ca 700 meter från liften Penzingbahn, som är det närmsta insteget i skidområdet. Den kostnadsfria skidbussen stannar precis framför hotellet. Till det traditionella tyrolerhotellets (huvudbyggnaden) bekvämligheter hör reception, frukostrum (även i sidobyggnaderna), restaurang, tyrolskt sällskapsrum, Wi-Fi och skidkällare. Kostnadsfria parkeringsplatser står till förfogande vid huvudbyggnaden. På systerhotellet "Kitzbüheler Alpen" (ca Läs mer

Bilder och video från Oberndorf


Användaromdömen om Oberndorf

Skidterräng
4,25
Liftsystem
4,25
Afterski
3,25
Staden
3,50
Barnvänlig
0,00
Nybörjarvänlig
0,00
Prisnivå
0,00
Offpist
0,00
Oberndorf har en totalpoäng på 3,81 stjärnor av 5. Baserat på 4 recensioner.
Mer information om Oberndorf under bannern

Snörapporter och väder

Mandag
Let regn
Let regn
4ºC
3ºC
0,2 mm
1,6 m/s
nordvest
Tirsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
3ºC
-1ºC
0,0 mm
0,8 m/s
nordvest
Onsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
5ºC
-1ºC
0,0 mm
0,8 m/s
nord-nordvest
Torsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
8ºC
-1ºC
0,0 mm
0,5 m/s
øst

Karta över Oberndorf

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Oberndorf. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor