Skidsemester i St. Johann in Pongau

St. Johann in Pongau (Österrike)

Resebyråer till St. Johann in Pongau: Snowtrex, Sunweb

På din skidsemester i St. Johann kan du utforska en del av Österrikes största skidområde med 350 pistkm. Det finns i St. Johann många möjligheter för aktiviteter eller kulturella utflykter eller upplevelser som till exempel domkyrkan.

Skandinaviernas skidområde i St. Johann in PongauOm du som svensk åker på skidsemester till St. Johann så kan du nästan inte undgå att träffa på andra skandinaver eftersom det är många från Sverige och våra grannländer som åker hit. I St. Johann får du också varierande skidåkning för en prisnivå där de flesta kan vara med. Bor du i St. Johann är det lätt att ta skidbussar och väljer man Alpendorf, bor du ett... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om St. Johann in Pongau
Skidområdet: 650-2188 m.ö.h
Staden/byn: 600 m.ö.h

350 pister i allt
109 km blå
199 km röd
42 km svart

Lifter: 100 stk. / 120.000 pers/time

Släpliftar: 69
Sittliftar: 25
Kabinliftar: 6
På din skidsemester i St. Johann kan du utforska en del av Österrikes största skidområde med 350 pistkm. Det finns i St. Johann många möjligheter för aktiviteter eller kulturella utflykter eller upplevelser som till exempel domkyrkan.

Skandinaviernas skidområde i St. Johann in Pongau

Om du som svensk åker på skidsemester till St. Johann så kan du nästan inte undgå att träffa på andra skandinaver eftersom det är många från Sverige och våra grannländer som åker hit. I St. Johann får du också varierande skidåkning för en prisnivå där de flesta kan vara med. Bor du i St. Johann är det lätt att ta skidbussar och väljer man Alpendorf, bor du ett stenkast från liften. St. Johann är ett stort skidområde och perfekt till såväl ung som gammal, nybörjare som vana skidåkare samt familjer. Många familjer har börjat sin skidkarriär i omrdået, eftersom du på en skidsemester i St. Johann har möjlighet att gå i skidskola med en skandinavisk skidlärare.

Aktiviteter och afterski i St. Johann

Centrum i St. Johann har riktigt många bra afterski-möjligheter för alla. Staden har många mysiga hus och gamla gator där det är många restauranger och kaféer i alae prisklasser som är värda ett besök. Om afterskin ska vara lite mer fartfylld på din skidsemester i St. Johann, så finns det många diskotek och barer. För hela familjen kan eftermiddagarna tillbringas på skridskoisen, kälkbacken eller på en mysig slädfärd med facklor.

Utvalda skidresor från St. Johann in Pongau

Sök efter skidresa

Haus Unterrein

Haus Unterrain erbjuder attraktiva lägenheter i ett vackert, lugnt läge omgivet av natur. Centrum av St. Johann ligger 6,5 kilometer från boendet. Detta småskaliga boende består av två 3-rumslägenheter. Så om du bokar båda lägenheterna har du huset för dig själv. Båda lägenheterna är smakfullt inredda och erbjuder två bekväma sovrum, med ett trevligt kök och badrum.

Bilder och video från St. Johann in Pongau


Användaromdömen om St. Johann in Pongau

Skidterräng
4,09
Liftsystem
4,02
Afterski
3,72
Staden
3,58
Barnvänlig
0,00
Nybörjarvänlig
0,00
Prisnivå
0,00
Offpist
0,00
St. Johann in Pongau har en totalpoäng på 3,86 stjärnor av 5. Baserat på 130 recensioner.

Snörapporter och väder

Lørdag
Regn
Regn
17ºC
8ºC
0,8 mm
1,8 m/s
nord-nordvest
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
23ºC
14ºC
0,0 mm
2,3 m/s
nordvest
Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
27ºC
12ºC
0,0 mm
1,7 m/s
nord
Tirsdag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
27ºC
12ºC
4,9 mm
0,9 m/s
nord-nordøst

Karta över St. Johann in Pongau

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i St. Johann in Pongau. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen