Skidsemester i St. Johann in Pongau (Österrike)

Resebyråer till St. Johann in Pongau: Snowtrex, Sunweb

På din skidsemester i St. Johann kan du utforska en del av Österrikes största skidområde med 350 pistkm. Det finns i St. Johann många möjligheter för aktiviteter eller kulturella utflykter eller upplevelser som till exempel domkyrkan.

Skandinaviernas skidområde i St. Johann in PongauOm du som svensk åker på skidsemester till St. Johann så kan du nästan inte undgå att träffa på andra skandinaver eftersom det är många från Sverige och våra grannländer som åker hit. I St. Johann får du också varierande skidåkning för en prisnivå där de flesta kan vara med. Bor du i St. Johann är det lätt att ta skidbussar och väljer man Alpendorf, bor du ett... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om St. Johann in Pongau
Skidområdet: 650-2188 m.ö.h
Staden/byn: 600 m.ö.h

350 Pister i allt
109 km blå
199 km röd
42 km svart

Lifter: 100 stk. / 120.000 pers/time

Släpliftar: 69
Sittliftar: 25
Kabinliftar: 6
Mer information om St. Johann in Pongau under bannern
På din skidsemester i St. Johann kan du utforska en del av Österrikes största skidområde med 350 pistkm. Det finns i St. Johann många möjligheter för aktiviteter eller kulturella utflykter eller upplevelser som till exempel domkyrkan.

Skandinaviernas skidområde i St. Johann in Pongau

Om du som svensk åker på skidsemester till St. Johann så kan du nästan inte undgå att träffa på andra skandinaver eftersom det är många från Sverige och våra grannländer som åker hit. I St. Johann får du också varierande skidåkning för en prisnivå där de flesta kan vara med. Bor du i St. Johann är det lätt att ta skidbussar och väljer man Alpendorf, bor du ett stenkast från liften. St. Johann är ett stort skidområde och perfekt till såväl ung som gammal, nybörjare som vana skidåkare samt familjer. Många familjer har börjat sin skidkarriär i omrdået, eftersom du på en skidsemester i St. Johann har möjlighet att gå i skidskola med en skandinavisk skidlärare.

Aktiviteter och afterski i St. Johann

Centrum i St. Johann har riktigt många bra afterski-möjligheter för alla. Staden har många mysiga hus och gamla gator där det är många restauranger och kaféer i alae prisklasser som är värda ett besök. Om afterskin ska vara lite mer fartfylld på din skidsemester i St. Johann, så finns det många diskotek och barer. För hela familjen kan eftermiddagarna tillbringas på skridskoisen, kälkbacken eller på en mysig slädfärd med facklor.

Utvalda skidresor från St. Johann in Pongau

Sök efter skidresa

Gasthof Bacher

Inbjudande och 3-stjärniga Gasthof Bacher ligger ca 700 meter från centrum av St. Johann im Pongau och ca 1,5 km från insteget i skidområdet Salzburger Sportwelt i hjärtat av Ski amadé. En hållplats för skidbussen finns ca 500 meter bort. Till det gemytliga boendets bekvämligheter hör reception, Wi-Fi (i de allmänna utrymmena), restaurang, bar, café, skid- och pjäxrum samt terrass. Kostnadsfria parkeringsplatser finns till förfogande vid huset, beroende på tillgång. Rum De gemytliga rummen är ljust inredda och förfogar Läs mer

Almhotel Hahnbaum

Omsorgsfullt drivna och 3-stjärniga Almhotel Hahnbaum ligger på ca 1 200 meters höjd. Med skidbussen tar man sig till liften Buchau Gipfelbahn, belägen ca 8 km bort. För nybörjare finns dessutom en övningslift ca 3 km bort. St Johann im Pongaus centrum ligger ca 6 km bort. Från hotellet kan man göra vintervandringar eller skidturer i omgivningen, eller helt enkelt bara njuta av den underbara utsikten över Pongaus fjällvärld, med direkt utsikt mot Hochkönig och Kitzsteinhorn. Dessutom finns en rodelbana Läs mer

Hotel Lerch

Strax utanför centrala St Johann im Pongau med ett lugnt och soligt läge, ligger det fint autentiska Hotel Lerch. Detta charmiga hotell bjuder in till en oförglömlig vintersemester. De rymliga rummen är moderna och utrustade med TV och ett fint badrum. Den mysiga St. Johann centrum och skidliftarna ligger bara 1 km bort. Hit tar du dig lättast med bussen, som är kostnadsfria med ett liftkort, vilket tar cirka 5 minuter.Vill du koppla av efter en dag i pisterna Läs mer

Bilder och video från St. Johann in Pongau


Användaromdömen om St. Johann in Pongau

Skidterräng
4,09
Liftsystem
4,02
Afterski
3,72
Staden
3,58
Barnvänlig
0,00
Nybörjarvänlig
0,00
Prisnivå
0,00
Offpist
0,00
St. Johann in Pongau har en totalpoäng på 3,86 stjärnor av 5. Baserat på. 130 recensioner.
Mer information om St. Johann in Pongau under bannern

Snörapporter och väder

Torsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
21ºC
3ºC
5,8 mm
1,1 m/s
øst-nordøst
Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
24ºC
9ºC
0,0 mm
0,7 m/s
nord
Lørdag
Delvist skyet
Delvist skyet
20ºC
8ºC
6,4 mm
1,2 m/s
nord-nordvest
Søndag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
20ºC
12ºC
0,4 mm
1,5 m/s
nord

Karta över St. Johann in Pongau

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i St. Johann in Pongau. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor