Skidsemester i St. Johann in Pongau

St. Johann in Pongau (Österrike)

Resebyråer till St. Johann in Pongau: Snowtrex, Sunweb

På din skidsemester i St. Johann kan du utforska en del av Österrikes största skidområde med 350 pistkm. Det finns i St. Johann många möjligheter för aktiviteter eller kulturella utflykter eller upplevelser som till exempel domkyrkan.

Skandinaviernas skidområde i St. Johann in PongauOm du som svensk åker på skidsemester till St. Johann så kan du nästan inte undgå att träffa på andra skandinaver eftersom det är många från Sverige och våra grannländer som åker hit. I St. Johann får du också varierande skidåkning för en prisnivå där de flesta kan vara med. Bor du i St. Johann är det lätt att ta skidbussar och väljer man Alpendorf, bor du ett... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om St. Johann in Pongau
Skidområdet: 650-2188 m.ö.h
Staden/byn: 600 m.ö.h

350 pister i allt
109 km blå
199 km röd
42 km svart

Lifter: 100 stk. / 120.000 pers/time

Släpliftar: 69
Sittliftar: 25
Kabinliftar: 6
På din skidsemester i St. Johann kan du utforska en del av Österrikes största skidområde med 350 pistkm. Det finns i St. Johann många möjligheter för aktiviteter eller kulturella utflykter eller upplevelser som till exempel domkyrkan.

Skandinaviernas skidområde i St. Johann in Pongau

Om du som svensk åker på skidsemester till St. Johann så kan du nästan inte undgå att träffa på andra skandinaver eftersom det är många från Sverige och våra grannländer som åker hit. I St. Johann får du också varierande skidåkning för en prisnivå där de flesta kan vara med. Bor du i St. Johann är det lätt att ta skidbussar och väljer man Alpendorf, bor du ett stenkast från liften. St. Johann är ett stort skidområde och perfekt till såväl ung som gammal, nybörjare som vana skidåkare samt familjer. Många familjer har börjat sin skidkarriär i omrdået, eftersom du på en skidsemester i St. Johann har möjlighet att gå i skidskola med en skandinavisk skidlärare.

Aktiviteter och afterski i St. Johann

Centrum i St. Johann har riktigt många bra afterski-möjligheter för alla. Staden har många mysiga hus och gamla gator där det är många restauranger och kaféer i alae prisklasser som är värda ett besök. Om afterskin ska vara lite mer fartfylld på din skidsemester i St. Johann, så finns det många diskotek och barer. För hela familjen kan eftermiddagarna tillbringas på skridskoisen, kälkbacken eller på en mysig slädfärd med facklor.

Utvalda skidresor från St. Johann in Pongau

Sök efter skidresa

Brückenwirt Hotel

Brückenwirt Hotel är ett äkta familjehotell som har funnits i minst 150 år. Hotellet erbjuder tradition och mysighet i kombination en mysig atmosfär med lyx. Hotellet erbjuder t ex ett modernt fitness- och hälsocenter med bastu, bubbelpool och ångbad. Rummen är mycket snyggt och trivsamt inredda och har alla TV, telefon och ett snyggt badrum. Brückenwirt Hotel har ett utmärkt läge mitt i centrum av St Johann im Pongau. Skidbussen avgår precis intill hotellet, vilket gör det enkelt att ta Läs mer

Bilder och video från St. Johann in Pongau


Användaromdömen om St. Johann in Pongau

Skidterräng
4,09
Liftsystem
4,02
Afterski
3,72
Staden
3,58
Barnvänlig
0,00
Nybörjarvänlig
0,00
Prisnivå
0,00
Offpist
0,00
St. Johann in Pongau har en totalpoäng på 3,86 stjärnor av 5. Baserat på 130 recensioner.

Snörapporter och väder

Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
28ºC
18ºC
2,9 mm
1,9 m/s
nord-nordvest
Tirsdag
Kraftig regn
Kraftig regn
22ºC
15ºC
1,9 mm
1,6 m/s
sydøst
Onsdag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
23ºC
15ºC
0,2 mm
2,3 m/s
nordøst
Torsdag
Regn
Regn
27ºC
15ºC
2,7 mm
1,6 m/s
nord

Karta över St. Johann in Pongau

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i St. Johann in Pongau. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen