Skidsemester i St. Michael / Lungau (Österrike)

Resebyråer till St. Michael / Lungau: Snowtrex

Lungau är namnet på ett område i Salzburgerland, på gränsen till Kärnten, bestående av flera mindra samhällen som den lite större staden Tamsweg. De mest besökta byarna när det handlar om utförsåkning är St. Michael, St. Margarethen, Mauterndorf och Katchberg. Skidområdet är varierat och perfekt till såväl nybörjare som mer övade. En av byarna i Lungau, Mariapfarr, har av Österrikes svar på SMHI blivit utnämnd till Österrikes mest solrika by.I området findns det några markerade skidspår och i flera byar även snowboardområden.... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om St. Michael / Lungau
Skidområdet: 1024-2360 m.ö.h
Staden/byn: 1100 m.ö.h

200 Pister i allt
40 km blå
130 km röd
30 km svart

Lifter: 39 stk. / 52.000 pers/time

Släpliftar: 30
Sittliftar: 9
Mer information om St. Michael / Lungau under bannern
Lungau är namnet på ett område i Salzburgerland, på gränsen till Kärnten, bestående av flera mindra samhällen som den lite större staden Tamsweg. De mest besökta byarna när det handlar om utförsåkning är St. Michael, St. Margarethen, Mauterndorf och Katchberg. Skidområdet är varierat och perfekt till såväl nybörjare som mer övade. En av byarna i Lungau, Mariapfarr, har av Österrikes svar på SMHI blivit utnämnd till Österrikes mest solrika by.
I området findns det några markerade skidspår och i flera byar även snowboardområden.

Utvalda skidresor från St. Michael / Lungau

Sök efter skidresa

Das Alpenhaus Katschberg.1640

Det moderna lägenhetshuset "Das Alpenhaus Katschberg.1640" ligger på 1 640 meters höjd mitt i skidområdet Katschberg, vilket innebär att man kan glida rakt ut i skidnöjet direkt på morgonen. Orten St. Michael im Lungaus centrum, med olika inköpsmöjligheter, ligger ca 5 km meter bort. Till bergbanan är det ca 200 meter och ett längdskidspår finns ca 3 km bort. Till det gemytliga lägenhetshusets bekvämligheter hör reception, entréområde, Wi-Fi, hiss, frukostrum, restaurang med terrass, bar samt skidkällare och lekrum för Läs mer

Mentenwirt Pension & Appartements

Det traditionellt driva boendet Mentenwirt Pension & Appartements ligger ca 1 km från centrum av St. Michael och ca 300 m från skidområdet Speiereck. Skidbussen stannar direkt framför huset och för längdskidåkare finns en startpunkt i närmsta spår 200 m bort. Till det trevliga boendets bekvämligheter hör reception, Wi-Fi, frukostrum, bar, skidrum och parkeringsplatser (i mån av tillgång). Från och med vintern 2020/21 kan en liten wellnessavdelning med finsk basu och infraröd kabin användas mot avgift. Rum/Lägenheter De 2021 renoverade Läs mer

Bilder och video från St. Michael / Lungau


Användaromdömen om St. Michael / Lungau

Skidterräng
3,64
Liftsystem
3,64
Afterski
3,07
Staden
3,07
Barnvänlig
4,00
Nybörjarvänlig
4,00
Prisnivå
5,00
Offpist
3,00
St. Michael / Lungau har en totalpoäng på 3,68 stjärnor av 5. Baserat på. 14 recensioner.
Mer information om St. Michael / Lungau under bannern

Karta över St. Michael / Lungau

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i St. Michael / Lungau. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor