Skidsemester i Szklarska Poreba (Polen)

Resebyråer till Szklarska Poreba: Snowtrex

Szklarska Poreba är ett av de mest kända skidområdena i Polen. Den nordliga sidan av Riesengebirge är normalt täckt av snö från november till slutet av april. Skidområdet är koncentrerat omkring berget Szrenica på 1361 m. Det finns 2 nya 2-stolsliftar som tar dig till toppen (Szrenica) och en T-lift parallellt. Från Szrenica är det en fantastisk panoramautsikt över Polen och Tjeeckien.Man kan köpa ett kombinations-liftkort, som täcker alla liftar i området. Alla skidspår i Szklarska Poreba är preparerade. De flesta skidspår har snökanoner för att kunna förlänga säsongen helt till april. För att förlänga skiddagen är spåren belysta till kl. 22.00.... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om Szklarska Poreba
Skidområdet: 725-1361 m.ö.h
Staden/byn: 700 m.ö.h

6 pister i allt
3 stk.
2 stk.
1 stk.

Lifter: 8 stk.

Släpliftar: 6
Sittliftar: 2
Mer information om Szklarska Poreba under bannern
Szklarska Poreba är ett av de mest kända skidområdena i Polen. Den nordliga sidan av Riesengebirge är normalt täckt av snö från november till slutet av april. Skidområdet är koncentrerat omkring berget Szrenica på 1361 m. Det finns 2 nya 2-stolsliftar som tar dig till toppen (Szrenica) och en T-lift parallellt. Från Szrenica är det en fantastisk panoramautsikt över Polen och Tjeeckien.Man kan köpa ett kombinations-liftkort, som täcker alla liftar i området.Alla skidspår i Szklarska Poreba är preparerade. De flesta skidspår har snökanoner för att kunna förlänga säsongen helt till april. För att förlänga skiddagen är spåren belysta till kl. 22.00.

Utvalda skidresor från Szklarska Poreba

Sök efter skidresa

Boutique Eco Hotel Sasanka

Det moderna 3-stjärniga Eco hotel Sasanka ligger i lugnt läge ca. 1 km från centrum Szklarska Por?ba. Skidområdet nås efter ca 1,2 km. Bekvämligheter Till det trevliga boendets bekvämligheter tillhör en eception, hiss, WI-Fi, restaurang och bar. Kostnadsfria parkeringsplatser finns vid hotellet (i mån av plats). Wellnessområdet med pool, bastun och bubbelpool bjuder på avslappning. Massager och skönhetsbehandlingar erbjuds. Måltider I resepriset ingår en riklig frukostbuffé. .

Bilder och video från Szklarska Poreba


Användaromdömen om Szklarska Poreba

Skidterräng
2,69
Liftsystem
2,19
Afterski
2,88
Staden
2,81
Barnvänlig
0,00
Nybörjarvänlig
0,00
Prisnivå
0,00
Offpist
0,00
Szklarska Poreba har en totalpoäng på 2,64 stjärnor av 5. Baserat på 16 recensioner.
Mer information om Szklarska Poreba under bannern

Snörapporter och väder

Mandag
Tåge
Tåge
3ºC
3ºC
0,3 mm
4,2 m/s
syd
Tirsdag
Tåge
Tåge
1ºC
2ºC
0,4 mm
2,6 m/s
vest
Onsdag
Skyet
Skyet
-1ºC
-1ºC
1,2 mm
4,5 m/s
sydvest
Torsdag
Skyet
Skyet
-1ºC
-3ºC
0,5 mm
2,9 m/s
syd

Karta över Szklarska Poreba

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Szklarska Poreba. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor