Skidsemester i Harrachov (Tjeckien)

Resebyråer till Harrachov: Snowtrex

Harrachov er placerat på gränsen till Jizerskebergen ca. 2 timmars väg nordvöst om Prag. Det är begränsad utförsåkning men till gengäld kan man åka längdskidor till toppen med över 100 km längdskidspår.Dessutom måste vi nämna att området ofta husar internationella skidhoppstävlingar och med 8 skidhoppsbackar från 8 meter hög backe till helt upp till 185 meter (!) är det garanti för utmaningar till små som stora våghalsar.... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om Harrachov
Staden/byn: 742 m.ö.h

5 Pister i allt
1 km blå
3 km röd
1 km svart

Lifter: 4 stk. / 4.612 pers/time

Släpliftar: 1
Sittliftar: 3
Mer information om Harrachov under bannern
Harrachov er placerat på gränsen till Jizerskebergen ca. 2 timmars väg nordvöst om Prag. Det är begränsad utförsåkning men till gengäld kan man åka längdskidor till toppen med över 100 km längdskidspår.

Dessutom måste vi nämna att området ofta husar internationella skidhoppstävlingar och med 8 skidhoppsbackar från 8 meter hög backe till helt upp till 185 meter (!) är det garanti för utmaningar till små som stora våghalsar.

Utvalda skidresor från Harrachov

Sök efter skidresa

Wellness Hotel Harrachovka

Gemytliga Wellness Hotel Harrachovka är klassificerat med 3 stjärnor (superior), och har ett lugnt läge i skogsbrynet ca 100 meter från Harrachovs centrum. Harrachovs skidområde och ett insteg i närmsta längdskidspår finns ca 200 meter bort. Till närmsta hållplats för skidbussen är det ca 1,5 km. Boendet förfogar över reception med entréområde, hiss, Wi-Fi och internethörna, lekrum för barn, matsal, restaurang, bar och ett skidrum. Kostnadsfria parkeringsplatser finns till förfogande, i mån av plats. Det ca 400 m² stora Läs mer

Wellnesshotel Svornost

Gemytliga och 3-stjärniga Wellnesshotel Svornost har ett lugnt läge mitt i naturen, ca 800 meter från centrum av orten Harrachov. Skidområdet ?ertova Hora ligger ca 1,2 km bort. Bekvämligheter Det välskötta hotellet har entréområde med reception, hiss, Wi-Fi (delvis mot avgift), restaurang, bar/café, lekrum och skidkällare. Parkeringsplatser finns till förfogande i mån av plats (mot avgift). I det generösa wellnessområdet finns simhall och fitnessrum. Mot avgift finns också bastu och ett skönhetscenter med massage- och skönhetsbehandlingar till förfogande (mot Läs mer

Bilder och video från Harrachov


Användaromdömen om Harrachov

Skidterräng
2,67
Liftsystem
2,83
Afterski
3,33
Staden
3,67
Barnvänlig
3,00
Nybörjarvänlig
3,00
Prisnivå
5,00
Offpist
1,00
Totalpoängen är 3,06 stjärnor av 5 . Baserat på. 6 recensioner.
Mer information om Harrachov under bannern

Snörapporter och väder

Mandag
Let regn
Let regn
8ºC
6ºC
1,3 mm
6,2 m/s
nordvest
Tirsdag
Skyet
Skyet
10ºC
8ºC
1,1 mm
4,4 m/s
nordvest
Onsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
14ºC
7ºC
0,0 mm
4,6 m/s
syd-sydvest
Torsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
14ºC
11ºC
0,4 mm
3,7 m/s
vest-nordvest

Karta över Harrachov

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Harrachov. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor