Bad Reichenhall

Bad Reichenhall ligger ganska nära sex skidanläggningar i Region Berchtesgaden.
Har man liftkort till det ena området har man liftkort till dem alla.

Bad Reichenhall bjuder på både skidåkning och spa

Området ligger cirka en timme i bil från Salzburg Flygplats.
Bad Reichenhall är mest känd för att vara ett spa-område, men erbjuder också ett bra skidområde, från Bad Reichenhall kan du enkelt ta dig runt till hela Region Berchtesgadens skidorter, det krävs bara 20 minutter i bil.

En skidsemester till Bad Reichenhall är därför optimal om du vill ha en blandning av fart på de 47 kilometer pist och avslappning på stadens spaområde.

Skidåkning för alla nivåer i regionen Berchtesgaden

I de sex skidområdena finns det något för alla smaker. Erfarna skidåkare kan kasta sig utför branta backar och genom djupsnö, snowboardåkare kan slå sig loss på en sex kilometer lång nedfart och i en snowpark och familjer kan prova på de mindre branta pisterna.

Bussar transporterar skidgäster till skidområdet Zinken i grannlandet
Österrike och det är även möjligt att åka pulka och kälke.

En skidsemester i Bad Reichenhall ger också möjlighet för att uppleva äkta sydtysk kultur och natur i fina och avkopplande omgivningar precis där Alperna börjar.

Foton och video

Användarna om Bad Reichenhall

Det finns inte tillräckligt många röster för att visa ett trovärdigt betyg
 

Skriv en kommentar

Vart hittar jag den bästa skidresan till Bad Reichenhall?

Hos Skidresor.com samlar vi alla skidresor från de bästa svenska resebyråer. Därför hittar du det största utbud av skidresor till Bad Reichenhall hos oss. Klicka här för att hitta din skidresa ⇒

Vart hittar jag pistkarta och webcams över Bad Reichenhall?

Om du ska på skidsemester till Bad Reichenhall är det en god idé att ha ett bra överblick över området med en pistkarta. Hitta pistkarta för Bad Reichenhall här. Om du vill veta hur det ser ut i Bad Reichenhall just nu kan du följa våra live webcams Hitta webcams här ⇒