Skidsemester i Usbekistan - heliskiing (Uzbekistan)


Uzbekistan har bra möjligheter för heliskiing- och snowboard-upplevelser i bergområdena Beldersay, Charvak och Chimgan, som alla ligger ca. en timme i bil från huvudstaden Tashkent. Den mest extrema skidformen man kan utöva är heli-skiing. Här är du utan lifter, preparerade pister och långa köer. Du flygs från bergtopp till bergtopp där du sätts av i djup läcker pudersnö - tar turen nedför berget, samlas upp, och flygs till nästa bergtopp.Ett av kännetecknen som gör landet mycket spännande sett i föhållande till andra internationella center för heli-ski är bland annat stabilt solskensväder, djup pulversnö, super-komfortabla temperaturer till att åka skidor och världens bästa priser för 25 km-paketet.... Läs mer.


Snörapporter och väder

Fakta om Usbekistan - heliskiing

Uzbekistan har bra möjligheter för heliskiing- och snowboard-upplevelser i bergområdena Beldersay, Charvak och Chimgan, som alla ligger ca. en timme i bil från huvudstaden Tashkent.

Den mest extrema skidformen man kan utöva är heli-skiing. Här är du utan lifter, preparerade pister och långa köer. Du flygs från bergtopp till bergtopp där du sätts av i djup läcker pudersnö - tar turen nedför berget, samlas upp, och flygs till nästa bergtopp.

Ett av kännetecknen som gör landet mycket spännande sett i föhållande till andra internationella center för heli-ski är bland annat stabilt solskensväder, djup pulversnö, super-komfortabla temperaturer till att åka skidor och världens bästa priser för 25 km-paketet.

Bilder och video från Usbekistan - heliskiing


Användaromdömen om Usbekistan - heliskiing

Det finns inte tillräckligt många recensioner för att visa ett tillförlitligt betyg.

Snörapporter och väder

Lørdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
0ºC
0ºC
0,2 mm
2,1 m/s
vest-nordvest
Søndag
Skyet
Skyet
3ºC
-4ºC
0,0 mm
2,4 m/s
nord-nordvest
Mandag
Sne
Sne
-1ºC
2ºC
9,0 mm
4,0 m/s
nordvest
Tirsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
-10ºC
-10ºC
0,0 mm
3,5 m/s
nord-nordvest

Karta över Usbekistan - heliskiing

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Usbekistan - heliskiing . Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen