Skidsemester i Usbekistan - heliskiing (Uzbekistan)


Uzbekistan har bra möjligheter för heliskiing- och snowboard-upplevelser i bergområdena Beldersay, Charvak och Chimgan, som alla ligger ca. en timme i bil från huvudstaden Tashkent. Den mest extrema skidformen man kan utöva är heli-skiing. Här är du utan lifter, preparerade pister och långa köer. Du flygs från bergtopp till bergtopp där du sätts av i djup läcker pudersnö - tar turen nedför berget, samlas upp, och flygs till nästa bergtopp.Ett av kännetecknen som gör landet mycket spännande sett i föhållande till andra internationella center för heli-ski är bland annat stabilt solskensväder, djup pulversnö, super-komfortabla temperaturer till att åka skidor och världens bästa priser för 25 km-paketet.... Läs mer.


Snörapporter och väder

Fakta om Usbekistan - heliskiing

Mer information om Usbekistan - heliskiing under bannern
Uzbekistan har bra möjligheter för heliskiing- och snowboard-upplevelser i bergområdena Beldersay, Charvak och Chimgan, som alla ligger ca. en timme i bil från huvudstaden Tashkent.

Den mest extrema skidformen man kan utöva är heli-skiing. Här är du utan lifter, preparerade pister och långa köer. Du flygs från bergtopp till bergtopp där du sätts av i djup läcker pudersnö - tar turen nedför berget, samlas upp, och flygs till nästa bergtopp.

Ett av kännetecknen som gör landet mycket spännande sett i föhållande till andra internationella center för heli-ski är bland annat stabilt solskensväder, djup pulversnö, super-komfortabla temperaturer till att åka skidor och världens bästa priser för 25 km-paketet.

Bilder och video från Usbekistan - heliskiing


Användaromdömen om Usbekistan - heliskiing

Det finns inte tillräckligt många recensioner för att visa ett tillförlitligt betyg.

Mer information om Usbekistan - heliskiing under bannern

Snörapporter och väder

Mandag
Let skyet
Let skyet
-8ºC
-6ºC
0,8 mm
1,8 m/s
sydvest
Tirsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
-7ºC
-11ºC
0,0 mm
3,3 m/s
nordvest
Onsdag
Skyet
Skyet
-3ºC
-5ºC
0,2 mm
1,4 m/s
sydvest
Torsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
-5ºC
-5ºC
0,0 mm
2,4 m/s
vest

Karta över Usbekistan - heliskiing

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Usbekistan - heliskiing . Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor