Kitzbühel / Kirchberg (Österrike)

Resebyråer till Kitzbühel / Kirchberg: Snowtrex, Sunweb

En skidsemester till Kitzbühel handlar inte bara om skidåkning, även om skidområdet är fantastiskt, även afterski och stadslivet är också intressant. Att Kitzbühel håller en hög standard avspeglas i att området räknas till de tio mest prominenta skidanläggningarna i Alperna. Förutom att räknas som bland de tio bästa orterna i Alperna så har området fått utmärkelsen Tiroler-Pisten-Güte-Siegel, som ges till skidområden för bästa säkerhet, bra liftar, perfekta pister och bra service. Så på din skidsemester i Kitzbühel finns antagligen att du behöver för att få en minnesvärd skidsemester.Kitzbühel för de mer vana skidåkarnaSkidområdet passar bäst till vana skidåkare eller snowboardåkare. Är du nybörjare är det möjligt att börja på... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om Kitzbühel / Kirchberg
Skidområdet: 800-2000 m.ö.h
Staden/byn: 800 m.ö.h

160 Pister i allt
72 km blå
66 km röd
22 km svart

Lifter: 58 stk. / 79.900 pers/time

Släpliftar: 23
Sittliftar: 28
Kabinliftar: 5
Mer information om Kitzbühel / Kirchberg under bannern
En skidsemester till Kitzbühel handlar inte bara om skidåkning, även om skidområdet är fantastiskt, även afterski och stadslivet är också intressant. Att Kitzbühel håller en hög standard avspeglas i att området räknas till de tio mest prominenta skidanläggningarna i Alperna. Förutom att räknas som bland de tio bästa orterna i Alperna så har området fått utmärkelsen Tiroler-Pisten-Güte-Siegel, som ges till skidområden för bästa säkerhet, bra liftar, perfekta pister och bra service. Så på din skidsemester i Kitzbühel finns antagligen att du behöver för att få en minnesvärd skidsemester.

Kitzbühel för de mer vana skidåkarna

Skidområdet passar bäst till vana skidåkare eller snowboardåkare. Är du nybörjare är det möjligt att börja på Red Devils-skidskolan innan du kastar dig ut i nybörjarbackarna. Skidbostäderna i området är komfortabla och passar bra till familjer eller grupper.

Upplev Världscupen på din skidsemester

Kitzbühel är också i centrum, när World Cupen i störtlopp tittar förbi, så med lite tajming kan du få både bra skidåkning och en alternativ upplevelse på din skidsemester i Kitzbühel.

Utvalda skidresor från Kitzbühel / Kirchberg

Sök efter skidresa

Almhof Kitzlodge

Moderna och nyligen renoverade Almhof Kitzlodge är klassificerat med 3 stjärnor och ligger i Kirchberg, bara 1,5 km från Kirchbergs centrum. Till gondolliften Maierbahn är det bara ca 450 meter, och till sittliften Gaisberg är det ca 350 meter. En skidbusshållplats finns precis vid hotellet. Till den kända afterski-orten Kitzbühel är det ca 6 km. Ett insteg i längdskidspåret Brixental-Loipe finns ca 1 km bort. Bekvämligheter Till boendets allmänna bekvämligheter hör entréhall i chaletstil, Wi-Fi, frukostrum, bagagerum, skidrum med Läs mer

Lebenberg Schlosshotel

Lyxiga Lebenberg Schlosshotel är klassificerat med 4 stjärnor (superior) och bjuder p en härlig panoramautsikt över Kitzbühel. Hotellet ligger ca 1,5 km från både centrum och bergbanan. Med hotellets egna shuttlebuss tar du dig kostnadsfritt till parkeringsplatsen vid Hahnenkamm (enligt anslag på plats), och ca 300 meter bort finns ett längdskidspår. Det komfortabla hotellet förfogar över reception, Wi-Fi, sällskapsrum, restauranger, husbar, gobelinsal, rum med öppen spis, lekrum, bordtennis. biljard, skidrum och terrass. Parkeringsplatser kan användas kostnadsfritt (efter tillgång) medan Läs mer

Hotel Taxacher

Traditionella och 3-stjärniga Hotel Taxacher ligger i utkanten av Kirchberg, ca 1,5 km från centrum av orten och bara ca 700 meter från Maierlbahnliften, samt ca 1,5 km från liften Pengelstein 1. Skidbussen stannar ca 50 meter bort. Närmsta längdskidspår finns ca 2 km bort, och till en kälkbacke är det ca 500 meter. Till det trevliga husets bekvämligheter hör reception med lobbyområde och safe, hiss, tv-sällskapsrum, Wi-Fi, sällskapsrum, restaurang, hotellbar samt ett skid- och pjäxrum med pjäxtorkar Läs mer

Bilder och video från Kitzbühel / Kirchberg


Användaromdömen om Kitzbühel / Kirchberg

Skidterräng
3,92
Liftsystem
3,69
Afterski
3,97
Staden
3,97
Barnvänlig
0,00
Nybörjarvänlig
0,00
Prisnivå
0,00
Offpist
0,00
Totalpoängen är 3,89 stjärnor av 5 . Baserat på. 36 recensioner.
.Salsgolv - Recenserat den 25/09 2022 00:03 - Skapad av Carl-gunnar Johnsson

Mycket bra och välskötta pister i hela området bakom Hahnenkam.

Mer information om Kitzbühel / Kirchberg under bannern

Snörapporter och väder

Søndag
Regn
Regn
14ºC
7ºC
1,5 mm
1,6 m/s
nord-nordvest
Mandag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
13ºC
9ºC
0,6 mm
1,4 m/s
nord
Tirsdag
Kraftig regn
Kraftig regn
6ºC
8ºC
30,4 mm
1,4 m/s
vest
Onsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
9ºC
4ºC
6,4 mm
1,4 m/s
nordvest

Karta över Kitzbühel / Kirchberg

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Kitzbühel / Kirchberg. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor