Spring Sale: Tusentals erbjudanden
GogglesocGogglesoc

Gogglesoc

GoggleSoc, Aurora Soc

GoggleSoc, Aurora Soc

Överdrag som skyddar dina goggles när du har dem på under afterskin eller i bussen
119 SEK
GoggleSoc, Aurora Soc

Gogglesoc överdrag till dina goggles

Företaget Gogglesoc är helt nytt och började sälja sina produkter förra vintern. Även om företaget inte är så gammalt så håller du för fullt på att etablera sig som ett starkt märke i skidvärlden, där de har fått en hel del uppmärksamhet från både konsumenter, skidbutiker och skidproffs.

Gogglesoc har redan börjat sälja sina skyddsöverdrag i stora delar av världen och de deltar aktivt på alla stora mässor. Gogglesoc samarbetar dessutom med atleter som Simon d'Artois (före detta X Games guldmedaljvinnare), som fungerar som ambassadör för märket.

Förutom att skydda dina goggles med repor och skador fungerar Googlesoc även som en putsduk. Dessutom är produkterna grymt coola och är en läcker accessoar som kan sätta pricken över i på din klädstil i skidbacken.

Googlesoc kan bland annat användas i dessa situationer:

Gogglesoc är miljövänligt

Visste du att produkterna från Gogglesoc faktiskt är miljövänliga? De mikrofibrer som används i materialet tillverkas av återvunna plastflaskor och av en enda plastflaska kan det tillverkas hela tre nya Gogglesocs. Dessutom använder de återvinningsmaterial i förpackningarna för att minska företagets miljöpåverkan.

 

Gå till toppen

Våra kunder älskar oss
    
Mer än 500.000 kunder sedan 2008.