Falke

Skidstrumpor från Falke är ett bra val om du söker strumpor i en snygg design och av hög kvalitet. Skidstrumporna är gjorda av ett skönt material som ger dina fötter och skenben största möjliga komfort.

Falke är bland de största inom skidstrumpor. Omsättningen i Falke-koncernen var år 2011 över 1 miljard (de gör dock mer än skidstrumpor.). Man ska gå tillbaka till år 1895 för att börja historien om Falke, det var då Franz Falke-Rohen startade företaget. Senaste förgreningen är uppförandet av en ny fabrik i serbiska Lesikovac.

Strumporna utvecklas efter Falkes program "FALKE ERGONONOMIC SPORT SYSTEM", vilket består av 3 viktiga egenskaper som är i centrum. Anatomi, klimatkontroll och stöd/passform, som tillsammans ska ge god funktionalitet och hög kvalitet. De har alltså tänkt på allt från att materialen är svettransporterande, förebygger skavsår, har god passform, är varma och mycket mer – och sist men inte minst … kryddad med snygg design.

Falke skidstrumpor till barn

Falke utmärker sig också genom att göra snygga skidstrumpor till barnen. Vi säljer den populära Falke SK1 skidstrumpan som finns i barnstorlekar.

Kom ihåg att dina skidstrumpor inte mår bra av att torktumlas och att du bör hålla dig till tvättrekommendationen för strumporna, så att de håller längre och att de egenskaper/den funktionalitet skidstrumporna har inte förstörs.Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar fredag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti