Skidpjäxor för barn

Här hittar du vårt utbud av pjäxor för barn från populära märken som HEAD, Nordica och Salomon. Det är viktigt att välja rätt storlek på pjäxorna till ditt barn för att säkerställa att de får bästa möjliga skidupplevelse. De skall verkligen inte vara för små eftersom det kommer att ge barnen kalla fötter och skavande sår. De flesta pjäxor till barn täcker flera storlekar, så att barn har möjlighet att växa i sina stövlar.

 
Vanligtvis finns det 3-4 spännen på pjäxor för vuxna så man är säker på att de sitter tätt. Detta är inte nödvändigt i samma utsträckning för barn, därför finns det vanligvis bara 2-3 spännen - ibland till och med bara en spänne. Om du behöver hjälp med att välja en storlek eller liknande, vänligen kontakta vår kundservice.
 
Köp pjäxor till barn med snabb leverans och 100% prisgaranti. Du hittar även pjäxor för damer och herrar i vårt sortiment. 


 

Vilken storlek skall ni välja till ditt barn? 

Vi rekommenderar att du använder följande enkla metod för att hitta rätt storlek för ditt barn:
- Placera barnet på en vägg utan strumpor
- Ta tillbaka barnets häl mot väggen
- Mät längden från väggen till stortåns spets

Placera mellan 1-1½ centimeter över den längd du har hittat. Till exempel, om ditt barns fot mäter 20 centimeter, välj en pjäxa i storlek 21. Storleken på pjäxorna mäts också i mondopoint, och nedan kan du se ett diagram som ger en översikt över alla storlekar. 

Om du har några frågor om antingen skidor eller pjäxor är du naturligtvis mycket välkommen att kontakta vår kundtjänst via e-post eller genom att ringa oss. Vi hjälper dig gärna med alla frågor du har.

Skidpjäxor till barn

Här hittar du bra erbjudanden på pjäxor för barn. Vi har flera olika modeller som kan beställas i olika storlekar. När du köper pjäxor till ditt barn, se till att stövlarna inte är för små. Om barnet har för små pjäxor finns det en stor risk att barnet får kalla fötter och skavande sår. 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar torsdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti