LekiLeki

Leki

Leki Bold Lite S, Skidstav, Svart/RödFri frakt

Leki Bold Lite S, Skidstav, Svart/Röd

Vikt 243g. Skidstavar för pisten med smart triggersystem vid greppet
999 SEK
Leki PRC 650, Längdstavar, Svart/GulFri frakt

Leki PRC 650, Längdstavar, Svart/Gul

Vikt 84g/m. Kolfiberstav med det populära Trigger Shark-systemet och korkhandtag
1.199 SEK
Leki Venom SL 3D, Skidstava, NeonrosaFri frakt

Leki Venom SL 3D, Skidstava, Neonrosa

Vikt 282g. Lätta och starka skidstavar med Lekis 3D-Trigger system vid greppet
1.999 SEK
Leki WCR TBS SL 3D, Skidstava, rödFri frakt

Leki WCR TBS SL 3D, Skidstava, röd

Vikt: 299 g. Aluminiums World Cup modell med optimal aerodynamik och Trigger 3D system
1.199 SEK

 

Leki skidstavar och skidhandskar 

Leki tillverkar skidstavar till alla möjliga sportgrenar där den gemensamma nämnaren är att alla stavar är av högsta kvalitet. Alla Leki skidstavar och skidhandskar utvecklas och tillverkas på Lekis egna fabrikker i Tyskland och Tjeckien för att säkerställa att den önskade kvaliteten upprätthålls. Hos Leki finns stavar och handskar till många olika slags sportgrenar: Alpin skidåkning, freeride/offpistskidåkning, touring/randonee, längdskidåkning, spåråkning, vandring och gång. 

Hållbarhet hos Leki

Hos Lekis grundläggare finns det en stark åsikt om att alla ska ta ansvar för sina egna handlingar – och det gäller även när det handlar om att välja kvalitet, återbruka, reparera och vara rädd om sin utrustning. Sedan 1996 har hållbarhet varit en viktig del av produktionen. Det har varit stort fokus på att tillverka skidstavar som är innovativa, intelligenta och har lång livstid, samt att återvinna och reparera redan använda delar. 

Leki - Innovativa skidstavar av högsta kvalitet

Leki har under många år varit ett favoritmärke bland många professionella skidåkare och andra som dagligen arbetar uppe på fjället. Det beror på att Leki levererar kvalitet och ett unikt system där få av de andra märkena kan hänga med. Lekis eget triggersystem betyder att man kan koppla ihop Leki skidhandskar med Leki skidstavar för optimal komfort, kontroll och säkerhet. Skulle man ramla i backen så klickas stavarna av och man minskar risken för att skada sig. En annan speciell grej hos Leki är deras lättviktsstavar i carbon, som samtidigt är lika hållbara som traditionella aluminiumskidstavar. Leki utvecklar dessutom hela tiden deras skidutrustning och har mer än 250 patent, som bara bevisar deras innovativa synsätt på skidåkning och friluftsutrustning. 

Gå till toppen

Våra kunder älskar oss
    
Mer än 500.000 kunder sedan 2008.