Behöver du hjälp?040 606 08 03
Leki

Leki

Leki Griffin S, Skidhandskar, Herr, SvartFri frakt

Leki Griffin S, Skidhandskar, Herr, Svart

Varm skidhandske i getläder med bra skydd och gott grepp
1.149 SEK
Leki PRC 700, Längdstavar, RödFri frakt

Leki PRC 700, Längdstavar, Röd

Vikt 79 g/m. Kolfiber stav med Lekis populära trigger S 2.0 Shark system. Behagligt kork handtag
1.099 SEK
Leki PRC 700, Längdstavar, Röd
Leki PRC 700, Längdstavar, SvartFri frakt

Leki PRC 700, Längdstavar, Svart

Vikt 79 g/m. Kolfiber stav med Lekis populära trigger S 2.0 Shark system. Behagligt kork handtag
1.099 SEK
Leki PRC 700, Längdstavar, Svart
Leki Spark Lite SFri frakt

Leki Spark Lite S

Vikt 249 gram. Brytstark aluminiumstav med avancerat säkerhetssystem
849 SEK

 

Leki skidstavar och skidhandskar 

Leki tillverkar skidstavar till alla möjliga sportgrenar där den gemensamma nämnaren är att alla stavar är av högsta kvalitet. Alla Leki skidstavar och skidhandskar utvecklas och tillverkas på Lekis egna fabrikker i Tyskland och Tjeckien för att säkerställa att den önskade kvaliteten upprätthålls. Hos Leki finns stavar och handskar till många olika slags sportgrenar: Alpin skidåkning, freeride/offpistskidåkning, touring/randonee, längdskidåkning, spåråkning, vandring och gång. 

Hållbarhet hos Leki

Hos Lekis grundläggare finns det en stark åsikt om att alla ska ta ansvar för sina egna handlingar – och det gäller även när det handlar om att välja kvalitet, återbruka, reparera och vara rädd om sin utrustning. Sedan 1996 har hållbarhet varit en viktig del av produktionen. Det har varit stort fokus på att tillverka skidstavar som är innovativa, intelligenta och har lång livstid, samt att återvinna och reparera redan använda delar. 

Leki - Innovativa skidstavar av högsta kvalitet

Leki har under många år varit ett favoritmärke bland många professionella skidåkare och andra som dagligen arbetar uppe på fjället. Det beror på att Leki levererar kvalitet och ett unikt system där få av de andra märkena kan hänga med. Lekis eget triggersystem betyder att man kan koppla ihop Leki skidhandskar med Leki skidstavar för optimal komfort, kontroll och säkerhet. Skulle man ramla i backen så klickas stavarna av och man minskar risken för att skada sig. En annan speciell grej hos Leki är deras lättviktsstavar i carbon, som samtidigt är lika hållbara som traditionella aluminiumskidstavar. Leki utvecklar dessutom hela tiden deras skidutrustning och har mer än 250 patent, som bara bevisar deras innovativa synsätt på skidåkning och friluftsutrustning. 

Gå till toppen

Våra kunder älskar oss
    
Mer än 375.000 kunder sedan 2008.