Pjäxväskor

Skidresor har ett stort sortiment av pjäxbagar i olika modeller och prisklasser. Gemensamt för alla pjäxbagar är den goda kvaliteten och långa hållbarheten som garanterar att dina skidpjäxor förvaras och transporteras på bästa sätt. Många av pjäxbagarna har flera fack som samtidigt ger möjlighet att förvara annan slags skidutrustning, så som ski goggles och skidvalla.

Vi säljer några av de bästa märkena på marknaden. Vi säljer bland annat Dakine, Accezzi och Salomon som vi har 100 % prisgaranti på. Dessutom erbjuder vi snabb leverans, så du får dina slalompjäxor snabbt.Pjäxbag för förvaring och transport

Pjäxbagen är väldigt viktig när det gäller förvaring och transport av dina slalompjäxor. Det är viktigt att förvara sina pjäxor på rätt sätt så att de håller längre och därmed får längre livstid. Genom att använda en pjäxbag undgår du att dina pjäxor ska ligga tillsammans med annan utrustning i din resväska. Således ser du till att pjäxorna transporteras på ett praktiskt och säkert sätt där de inte skadar annan utrustning och material eller själv går sönder.

Under transport till och från skidorterna kan ens väskor lätt välta och kastas runt - bland annat om man transporteras via flyg eller buss. Här är det en bra idé med en robust pjäxbag av hög kvalitet, som kan stå emot kraftiga smällar. Det skulle vara så synd att komma till sin destination och upptäcka att slalompjäxornas spännen exempelvis har gått sönder under transporten.

Din pjäxbag är inte bara praktisk på utresan och hemresan på din skidsemester. Den är även praktisk och superanvändbar när man är därhemma och slalompjäxorna ska förvaras tills nästa semester. Här kan man lägga sina pjäxor och småsaker i bagen och ställa upp den på vinden under sommaren.

Pjäxbag med extra fack för utrustning

De flesta pjäxbagar är försedda med två fack som ger plats till mer än bara ett par slalompjäxor. Det har gjorts plats till annan skidutrustning också, som du kan förvara och transportera i pjäxbagen. Detta kan till exempel vara dina skidglasögon, ett par skidstrumpor och i vissa fall, till och med, din skidhjälm. Din skidhjälm är dock så stor att det bara är pjäxbagar som är specialdesignade till detta ändamål som kan ha plats för hjälmen. Ofta finns det ett annat fack där man kan förvara annan mindre utrustning.

Det är smart att köpa en extra stor pjäxbag, som även är designad till förvaring av ens skidhjälm. Detta gör packandet av prylar ännu lättare och mer hanterbart när du ska fram och tillbaka med din utrustning. Buss- och flygbolag kräver dessutom att ens pjäxor är inpackade under transport, så du är därför tvungen att investera i en pjäxbag för att få dem med ombord.

Bra erbjudanden på pjäxbagar

Hos Skidresor kan du alltid hitta billiga pjäxbagar. Vi har ett stort och brett sortiment av smarta och funktionella boot bags till din nästa skidresa eller skidweekend. Oavsett när du behöver en ny väska till dina slalompjäxor, kan du alltid komma till oss för att få ett bra pris. Vi kör med en fast prisgaranti på 100 % under hela året, vilket gör att du alltid får billiga priser på pjäxbagar och annan skidutrustning när du handlar hos oss.

Pjäxbagar ligger generellt på en billig prisnivå där du inte ska betala särskilt mycket för en bag eller pjäxväska av god kvalitet. Vi säljer dem i olika prisklasser där du kan hitta en pjäxbag som kostar mellan 150 och 1000 kronor.

Du bör köpa en billig pjäxbag eftersom den är oumbärlig till förvaring och transport av ens slalompjäxor. Utforska vårt sortiment för att hitta pjäxbagar och slalompjäxor - det kommer dina skidor tacka dig för!

 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar torsdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti