Softshell jackor för dam

Alla kvinnor bör ha en softshelljacka eftersom den är ytterst praktisk och allsidig. Den kan användas till alla möjliga aktiviteter och under många olika förhållanden. Den passar perfekt till det mycket ombytliga svenska vädret som man inte alltid kan lita på. Softshell-jackan har bra andningsförmåga och kan transportera bort fukten mer effektivt än många andra slags jackor.

Softshell jackor kan användas under både vår, höst och kyliga sommarkvällar - både till vardags, ute på stan och vid träning. Den är också bra att ha på sig vid diverse fysiska aktiviteter som cykling, löpning, klättring och golf. Det mjukar och smidiga softshellmaterialet varierar ofta i tjocklek och är mycket komfortabelt mot kroppen. Det är tillverkat i ett flexibelt och sträckbart tyg som ger en optimal rörelsefrihet.

Softshells för kvinnor finns i en snygg design och med en behaglig passform. Hos Skidresor har vi ett stort sortiment av softshell jackor och de finns i många modeller, färger och storlekar. Du kan också kolla in våra softshelljackor för män.Softshelljackor för kvinnor

Softshell jackor har blivit riktigt populära hos kvinnor de senaste åren och är ett bra val om du är på jakt efter en ny jacka som både ska vara praktisk och allsidig. Softshells är ett bra val om man ska ha en jacka som ska fungera till olika aktiviteter och under olika förhållanden. Softshell jackor kan nämligen användas till både våren, hösten och de småkyliga sommarkvällarna.

Förutom att dam-softshells fungerar bra under olika årstider, kan de också användas i olika sammanhang och är därför smarta att ha hängandes i garderoben. Den är bra att använda till vardags, från och till jobbet och den kan också användas till diverse fritidsaktiviteter. Den kan dessutom användas som skidjacka om du ska på skidsemester. Alternativt bör du köpa en riktig skidjacka för dam, så att du är helt säker på att du inte blir blöt och kan hålla värmen på skidsemestern. Du kan också välja att kombinera softshell jackan med ett underställ för dam.

Du hittar också softshelljackor för barn i vårt sortiment.

Softshell till det svenska vädret

Fördelen med att ha en softshelljacka är att den är otroligt allsidig och kan klara många olika väderlekar. Det svenska vädret brukar vara ombytligt och här är det skönt att ha en jacka, som kan klara det mesta. Det är just detta som gör att det bör hänga en softshell jacka på kroken i hallen, i alla svenska hem. Den är oumbärlig under våren och hösten när det regnar ena stunden och andra stunden är härligt solsken.

Material och funktioner

Det finns många olika slags softshells. Det finns ingen fast definition på vad som gör en jacka till en softshell - begreppet täcker brett över flera slags ytterkläder som ofta är helt eller delvis vindtäta och vattenavvisande. Det varierar också vilket material och funktioner jackan har. Det kommer naturligtvis också an på priset, eftersom det finns många olika prisklasser. Hos Skidresor säljer vi dem alla, så oavsett om du är på jakt efter en toppmodern softshell eller en billig softshell, kan du alltid hitta den hos oss.

Softshell-jackor är oftast ganska slitstarka och kan tåla att användas i många år. Dessutom har de bra andningsförmåga så att fukten från kroppen släpps ut om du är fysiskt aktiv. Softshell jackan kan därför också användas till exempelvis cykel, klättring eller liknande aktiviteter.

Billiga softshells för dam

När du ska köpa en softshell finns det ingen anledning till att betala mer än man behöver. Det skulle ju vara dumt att betala dyrt hos konkurrenten, när du kan få priset billigare här. Vi garanterar nämligen att vi alltid matchar priset med vår 103 % prisgaranti. Det gör att du alltid kan vara säker på att få marknadens bästa och billigaste softshell för dam.

Vi säljer några av marknadens bästa märken som tillverkar softshell jackor i den högsta kvaliteten. Detta innebär bland annat Haglöfs, Didriksons, 2117 of Sweden, Kilpi och 4F. Modellerna finns i många snygga designs och finns i olika storlekar och färger. Vårt sortiment är stort och brett, så det är garanti för att vi har en produkt som passar just dig och dina behov.

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar torsdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti