Regnkläder för barn

Hos Skidresor hittar du ett stort sortiment av billiga och funktionella regnkläder för barn som kan hålla både de helt små och de lite större barnen torra i det våta svenska regnvädret. Dina barn är ofta utomhus på förskolan för att leka och här behövs ett bra regnställ med högt vattenpelartryck som kan klara en ordentlig regnskur. Dessutom är det viktigt att barnens regnkläder har en bra slitstyrka och har en stor rörelsefrihet som ger utrymme till fysiska aktiviteter och lek.

Vi erbjuder både regnjackor, regnbyxor och kombinerade regnställ i många olika storlekar, varianter och designs. Vårt sortiment kan köpas till otroligt attraktiva priser och vi erbjuder 100% prisgaranti på alla varor. På så sätt är du garanterad det bästa priset och samtidig får du snabb leverans. Vi säljer populära barnmärken som Didriksons, Typhoon och Helly Hansen.

Vårt sortiment består också av regnkläder för herr och regnkläder för dam.Köp regnkläder till tjejer och killar

Som förälder bör du investera i bra regnkläder till ditt barn. Barn i alla åldrar behöver ett ordentligt regnställ som kan hålla dem torra när de befinner sig utomhus i regnet. Till skillnad från vuxna är barn inte rädda för att röra sig ute i det våta – det är nog så att många tycker att det är extra roligt att leka utanför när de kan hoppa runt i vattenpölar och kasta lera.

Regnkläder för barn finns i många olika varianter och typer där en del regnkläder uteslutande är beräknade till att hålla vattnet ute, medan andra regnkläder också har andra funktioner som kan vara behagliga i vardagen. För pojkar och flickor är det viktigt att ett regnställ kan mer än bara hålla regn ute. Barn i de flesta åldrar är fysiskt aktiva och leker utomhus. Därför behöver de regnkläder som kan andas och har en stor flexibilitet så att de inte begränsas i sina rörelser.

En del regnkläder har invändigt foder som kan hjälpa till att hålla barnen varma. Detta är framförallt bra under de kalla månaderna när temperaturen inte alltid är så hög. Med vanliga regnkläder är det lätt att man fryser om man inte har ett ordentligt och varmt mellanlager på sig under. Därför är ett fodrat regnställ till pojkar och flickor en bra lösning om man vill vara säker på att ens barn inte drar på sig en förkylning. Andra bra egenskaper kan exempelvis vara synliga reflexer, praktiska fickor och hängslen på regnbyxorna, så att de inte ramlar ned till knäna på barnen.

Regnjackor och regnbyxor till barn

Oavsett vilken typ av regnkläder som du är på utkik efter till ditt barn, så har vi de rätta regnkläderna för ditt barn. Vårt sortiment består av både regnbyxor och regnjackor, som kan köpas var för sig samt som ett samlat regnset /regnställ. Det regnar mer än 170 dagar om året i Sverige, och särskilt våra barn blir utsatta för det våta och kalla vädret när de är i förskolan, skolan eller fritids. Så det är en riktigt bra idé att investera i ett rejält regnställ, som ditt barn trivs i.

2019 var ett ovanligt blött år med nya nederbördsrekord på flera platser runt omkring i Sverige. Torup i Halland fick en årsnederbörd på hela 1.363 millimeter, och övertog därmed titeln som Sveriges regnigaste plats. Så det är verkligen värt att investera i några bra regnkläder som dina barn kan få användning av när de ska rastas av i förskolan, skolan eller vid andra uteaktiviteter.

I vårt sortiment av regnkläder hittar du alla de rätta storlekarna för barn och ungdomar, till exempel storlek 80, 90, 100, 104, 110, 116, 120, 122, 128, 130, 134, 140, 152, 164 och 176. Det finns dessutom en bred variation av coola designs och funktioner, som barnen kommer att älska. Våra regnjackor, regnbyxor och regnställ kan köpas i klassiskt svart, men även i färgerna gul, grön, blå, rosa, och andra olika kombinationer och variationer.

Billiga regnkläder för barn

När du ska ut och köpa regnkläder till ditt barn så vill du säkert gärna hitta ett regnställ som inte kostar alltför mycket. Du betalar ju redan en massa pengar för alla möjliga andra saker och det är stor risk att ditt barn växer ur de nya regnkläderna snabbt. Det kan därför rekommenderas att man köper en lite större storlek som ger ditt barn möjlighet att växa i regnkläderna. Du ska dock vara uppmärksam på att regnjackor och regnbyxorna inte heller får bli för stora eftersom det hämmar ditt barns komfort, rörlighet och allmänna upplevelse med plaggen.

Det finns ett bra sätt att spara pengar vid köp av regnkläder och det är ett ganska enkelt tips. Du ska nämligen bara köpa dina barnregnkläder hos Skidresor. Vi har nämligen kanonbra priser där vi erbjuder 100% prisgaranti på alla våra produkter. Detta gäller självklart även våra regnjackor, regnbyxor och regnställ för barn, så när du ska ut och köpa regnkläder till din flicka eller pojke erbjuds du de bästa priserna på marknaden när du handlar hos oss på Skidresor.

 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar tisdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti