Handvärmare, fotvärmare och pjäxvärmare

Brukar du frysa på skidsemestern? Då är handvärmare och fotvärmare perfekta för dig, när du ska åka skidor. Du slipper att frysa med dessa 2 produkter som ger dig värme i fingrar och tår mellan 5 och 8 timmar. Du kan få handvärmare och pjäxvärmare till engångsbruk som hjälper dig så att du inte får kalla tår eller fingrar - det kostar inte så mycket. Har du barn som ofta fryser så kan det vara en bra idé att köpa engångsvärmare eftersom barnet annars lätt kan tappa lusten pga. kalla tår på skidsemestern. Båda produkterna är också praktiska till fisketuren, golf, löprundor eller annat.

Är dina skidpjäxor alltid kalla och stela på morgonen? Då bör du investera i en pjäxvärmare som tar bort fukten och ser till då att du får en varm skidpjäxa varje dag. Den kan också användas till mössor, handskar eller annat. Vi har 100 % prisgaranti på alla handvärmare, fotvärmare och pjäxvärmare.Pjäxvärmare – slipp kalla tår på skidsemestern

Det är inte något värre än att frysa på sin skidsemester. Istället för att njuta att glida nedför backarna kan man snart bli på dåligt humör om man fryser. Det bästa tipset är naturligtvis att ha ordentligt med skidkläder på sig till skidbacken så att man alltid kan ta av sig något om vädret blir varmare. En annan bra idé är att ha handvärmare eller fotvärmare, som du snabbt kan sticka mer i dina slalompjäxor eller in i dina skidhandskar.

Skidresor har riktigt bra handvärmare och fotvärmare som snabbt kan ge dig värmen om du fryser. De är ganska små och kan därför läggas i fickan, så att de är inom räckhåll om det skulle behövas. Du kan köpa dem i många olika mängder där du sparar pengar om du köper flera samtidigt.

Handskar och strumpor med inbyggd värme

Om du är på jakt efter en smart produkt som kan hålla dig varm hela tiden, har Skidresor high-tech produkter som kan hjälpa dig. Det är nämligen möjligt att köpa handskar och strumpor som det finns inbyggda värmeelement i och som kan hålla dig varm under en hel dag på pisten. Dessa produkter går på batteri, som lätt kan bytas ut när det behövs.

Fotvärmare och handvärmare till extrapris

Hos Skidresor kan du hitta riktigt bra erbjudanden och billiga priser på fotvärmare och handvärmare. Vi har 100 % prisgaranti på alla produkter, så du kan vara säker på att hitta varma skidkläder så att du kan stå emot den värsta kylan under skidresan. Vi har billiga priser på våra fotvärmare och handvärmare till engångsbruk. Dessa fungerar i upp till 5 timmar och ger en härlig värme för antingen fötter eller händer. De är perfekta för såväl skidturen, fisketuren, en kall kvällsmatch på stadion eller något helt annat.

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar tisdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti