Solglasögon för barn

Det är inte bara brutna ben och armar som är en risk när man är på skidsemester. Solens UV-strålar bränner hårt på de flesta skidorter och solen reflekteras av snö och is. Det är därför viktigt att skydda ögonen på ditt barn. Hos Skidresor har vi ett bra sortiment av coola barnsolglasögon, som med garanti faller i ditt barns smak.

Alla våra solglasögon för barn säljs med 100 % UV-skydd, så att dina barns syn skyddas mot solens strålar. Vi har angett bredden på brillorna, så att du lätt kan mäta ditt barns huvud och hitta glasögon som passar. Om du behöver hjälp är du mycket välkommen att kontakta vår kundservice.

Hitta solglasögon för vuxna här Hitta solglasögon till ditt barns skidsemester

När du är på skidsemester utsätts du mer för solen än du vanligtvis gör där hemma. Ofta är vädret bra på de olika skidorterna och solen kan faktiskt bränna även om det är kallt. Därför är det en bra idé att köpa ett par solglasögon till sitt barn, så att man skyddar barnets ögon mot UV-strålarna. Strålarna är som regel skarpare på skidsemestern eftersom de reflekteras och att det är återsken från snö och is.

Solglasögon är inte bara ett bra skydd för ens ögon. De är samtidigt sköna att ha på sig eftersom man lätt kan bli bländad vid kraftigt ljus. Solglasögonen ska användas efter en bra dag på pisterna, när man har kommit tillbaka till tätorten eller staden och är utomhus. Däremot ska man använda bra skidglasögon för barn om man är ute på pisten.

Barnsolglasögon med prisgaranti

Skidresor säljer barnsolglasögon till mycket skarpa priser. Vi har nämligen prisgaranti på våra solglasögon och alla andra produkter. Det betyder att du inte kan hitta tillsvarande solglasögon billigare någon annanstans. Således är du alltid säker på ett billigt pris och ett bra erbjudande när du handlar hos Skidresor.

När du ska på skidsemester med hela familjen, ska du också ha andra saker än solglasögon till ditt barn. Man måste ha olika skidkläder för barn, som både är slitstarka och lätta att röra sig i. Plaggen ställer stora krav till kvalitet eftersom barnen leker i snön och på så sätt sliter mycket på materialen.

 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar torsdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti