ReuschReusch

Reusch

Reusch GTX, Skidhandske, SvartFri frakt

Reusch GTX, Skidhandske, Svart

Klassisk och varm skidhandske med GORE-TEX® membran och massor av funktioner
999 SEK
Reusch Tommy GTX Velcro tumvante, Junior, SvartSista i lagerSLUTREA

Reusch Tommy GTX Velcro tumvante, Junior, Svart

Skidvante med GORE-TEX® membran, som håller händerna torra och varma
599 SEK
749 SEK

 

Reusch – kvalitetsskidhandskar

Reusch är en handsktillverkare med bas i Italien. Handskmärket grundlades år 1934 av Karl Reusch och har utvecklat den första målvaktshandsken i världen. Sedan dess har märket blivit världskänt och hyllat för att tillverka handsker till vintersport av högsta kvalitet. Så Reusch är alltså ett bra märke att titta närmare på när det gäller handskar till skidsemestern. Reusch är specialiserad inom handskar till skidåkning, freerideåkning, längdskidor och multifunktionella friluftshandskar. Reuschs handskar utvecklas med avancerad teknik och i nära samarbete med professionella skidåkares expertis och passion som ser till så att handskarna inte bara fungerar i teorin utan också lever upp till de krav som ställs uppe på fjället.

Varma skidhandskar från Reusch

Sedan Reusch grundlades åri 1934 har handskeproducenten haft ett tydligt mål: att utveckla de bästa handskarna med perfekt passform och innovativa tekniska egenskaper. De ska dessutom vara tillverkade i kvalitetsmaterial som säkerställer att de kan användas under skidåkning i många år. Med mer än 80 års erfarenhet inom tillverkning av handskar till skidåkning kan du lita på att Reusch-handskar är av högsta kvalitet, så att dina händer hålls varma hela dagen medan du åker skidor. Reusch tillverkar dessutom både skidhandskar till herrarskidhandskar till damer och skidhandskar till barn

Reusch – skidhandskar med hållbarhet i fokus

Reusch har under många år tillsammans med sin samarbetspartners försökt göra tillverkningen av skidhandskar mer och mer hållbar. Till exempel så är 25 % av alla Reusch skidhandskar i dag gjorda av återvunna material. Reusch har bestämt sig för att utfasa PFC-behandlade produkter och rör sig målriktat efter att tillverka PFC-fria handskar. PFC har tidigare varit mycket vanlig vid behandling av ytterplagg eftersom ämnet är väldigt vattenavvisande. Det har dock kommit fram att PFC är skadligt för miljön och Reusch är bland de tillverkare som gör något för att lösa problemt och skapa PFC-fria handskar av högsta kvalitet, vilket gynnar både miljön och skidåkarna. 

Gå till toppen

Våra kunder älskar oss
    
Mer än 500.000 kunder sedan 2008.