SISTA CHANSEN - Mer än 150.000 extra prissänkta varor - Se de bästa erbjudandena här

Resväskor

Det kan vara praktiskt med en resväska om du ska ut och resa eller på en kort weekendtur. Väskorna finns i storlekar från 23 till 130 liter och de finns i många olika modeller. När du ska välja resväska bör du fråga dig själv vilken slags resa, tur eller annat du ska använda den till. Om resväskan ska användas till kortare dagsturer kan en mindre duffelbag med axelremmar rekommenderas.

Alla resväskor hos Skidresor har en hög kvalitet och stor slitstyrka. Det finns inga gränser för hur du kan använda de olika modellerna som tillverkas av kända märken som Haglöfs, Douchebags och Helly Hansen.

Vi har 100 % prisgaranti på alla resväskor och snabb leverans.

Öppna filter

Markera (klicka på märkena)

Pris (justera nedan)

kr. - kr.

Storlekar (klicka på storlekarna)

20L 30L 31L 35L 40L 50L 51L 55L 58L 60L 65L 70L 74L 75L 80L 90L 110L Onesize 

Resväskor och weekendväskor till skidsemester

Hos Skidresor har vi väskor till många olika syften och när du ska på semester eller ett kort helgbesök, kan det vara en fördel att ha sig en resväska på resan. Alla våra resväskor tillverkas i den högsta kvaliteten och kommer från erkända märken som vi kan stå bakom till hundra procent. Vi säljer exempelvis Haglöfs, Helly Hansen och Douchebags.

Stora och små resväskor

Vi har resväskor i många olika storlekar, så det är både möjligt för dig att hitta en liten och stor resväska hos oss. Vi har allt från de helt små med begränsad plats till de stora och mycket rymliga resväskorna där det är plats till allt möjligt. En stor del av våra resväskor har dessutom många fack där det är plats till att förvara småsaker.

Vi har allt från små praktiska necessärer till stora duffelbags och trolleys.

Många av våra resväskor har remmar och snoddar av olika slag. Några av väskorna kan man lyfta med armen, men det också möjligt att slänga upp den på ryggen så att den fungerar som en ryggsäck. Andra resväskor fungerar som axelväskor där du tar upp väskan på axeln istället.

Resväskor med hjul

Är du en av dem som inte orkar släpa dina kläder och utrustning på ryggen eller axeln, har du chansen att köpa en av våra populära resväskor på hjul. De har oftast två hjul och de är riktigt lätta att dra på en flygplats eller runt i stan när du kommer till en skidort. Detta är mycket smart om du vet att du har mycket bagage med dig eller om du ska gå långt med väskan.

Det finns olika storlekar på resväskorna. Det finns en liten väska som är lika stor som en kabinväska och så finns det en stor väska som har samma storlek som en sportväska. Om du ska ha med dig mycket skidutrustning på semestern, rekommenderar vi att du köper en av de stora så att du har en massa plats och inte ska släpa så mycket. Om du däremot ska iväg på en kort resa, bara ett par dagar, kan du möjligtvis nöjas med den lilla resväskan.

Se våra sortiement av resväskor på hjul här.

Resväskor för både damer och herrar

Våra resväskor är inte tillverkade för att passa ett specifikt kön, som många av våra skidkläder och annan reseutrustning. De flesta resväskor är unisex, så du kan använda dem vare sig du är man eller kvinna. De enda resväskor som är utvecklade specifikt till en bestämd målgrupp är våra resväskor för barn som oftast finns i lite mindre storlekar, mer kulörta färger och spännande mönster.

Om du ska ha med dig riktigt mycket bagage på din skidsemester så kan du med fördel kombinera resväskan med en pjäxbag och skidfodral där du kan förvara dina pjäxor, skidor och annan utrustning.

Tips till att packa resväskan

Det finns många sätt att packa sin resväska på bästa sätt. Det är antagligen inte första gången du ska ut och resa och därför inte heller första gången du packar en väska. Men även om du kanske tänker att du har koll på tekniken och tycker att du packar bra, har vi ändå några tips som kanske kan förbättra hur du går tillväga. Det handlar nämligen inte bara om att packa allt i en stor hög i väskan och först sluta fylla den när den håller på att spricka i sömmarna.

Det bästa och lättaste sättet att packa sitt bagage effektivt är genom att rulla ihop de stora klädesplaggen. Sedan kan du stapla dem ovanpå varandra i väskan och på så sätt får plats till andra plagg och utrustning i väskan. Det handlar om att se sina saker som små pusselbitar och när du lägger dem i resväskan är det som att spela Tetris.

Många begår felet att de packar alla likadana saker i samma hörn av väskan. Till exempel tröjor i den ena sidan, strumpor i mitten och byxor i den andra sidan. Detta kan göra det svårt för dig, när du ska använda något nere i väskan eftersom du kan bli tvungen att ta upp en massa saker och stöka till ordningen om du ska ner till botten. Om du är smart tänker du istället i set, så att du packar det som du ska ha den ena dagen och lägger det bredvid varandra.

Bra priser på billiga resväskor

Du har kommit till helt rätt butik eller shop om du är på jakt efter en billig resväska eller duffelbag. Hos Skidresor har vi ett stort urval av väskor och ryggsäckar till din resa och du kan alltid hitta spännande erbjudanden där du kan spara många pengar. Vi har 100 % prisgaranti samt snabb leverans på alla våra resväskor, så om du står med ett akut behov för en väska snarast möjligt kan du med ro i själen beställa från oss.

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar måndag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti