Kari Traa

Kari Traa gör läckra skidkläder till tjejer. Det handlar om snygga skidkläder i fräscha färger som väcker uppsikt men ändå lever upp till kraven till en aktiv livsstil. Vi säljer bl.a. skidunderställ, skidstrumpor, väskor och mössor från Kari Traa.

Kari Traa skidkläder, löparkläder och modekläder - Speciellt designade till tjejer/kvinnor

Kari Traas produkter finns i många olika färger och modeller så att tjejerna kan få sin helt egna unika look. Inspirationen kommer från den norska naturen och Kari Traa-produkterna är 100 % designade för och till tjejer/kvinnor. När du köper Kari Traa-produkter får du funktionella skidkläder som samtidigt är trendiga och kan användas till massor av aktiviteter, så oavsett om det är på gymmet, en löprunda eller mys framför brasan så föredrar många att klä sig i Kari Traa-produkter. Kläderna har dessutom vunnit många test de senaste åren.

Populäraste Kari Traa-serierna till attraktiva priser

Våra mest populära serier inom Kari Traa är serierna Butterfly och Saga, som varje år förnyas med spännande fräscha färger för alla smaker. Har du frågor eller är det något du saknar i sortimentet så kontakta oss gärna. Är du osäker på storleken så var inte orolig, det är naturligtvis full returrätt.
Öppna filter

Pris (justera nedan)

kr. - kr.

Behöver du hjälp

040 606 08 03

(Stängt / Öppnar torsdag kl. 8.00)

shop@skidresor.com
Du får svar inom 12 timmar
» Det frågar andra mig om
  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans från 49:- i SE
  • Fri frakt över 1.000:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti