Kari Traa

Kari Traa tillverkar läckra träningskläder och skidkläder till tjejer och kvinnor. Kläderna har fräscha och experimenterande färger som väcker uppsikt och utstrålar positiv energi på gymmet och på pisterna. Kläderna från Kari Traa passar perfekt till en aktiv och äventyrslysten livsstil där man har tänkt på den kvinnliga kroppen och dess behov.

Märket Kari Traa har blivit väldigt populärt på senare år och Skidresor är glada för att sälja deras produkter. Vi har bland annat underställ, skidstrumpor, väskor och mössor från Kari Traa där vi har 100 % prisgaranti och snabb leverans på hela sortimentet.Kari Traa skidkläder, löparkläder och modekläder – designade till tjejer och kvinnor

Skidresor har ett brett sortiment av träningskläder och skidkläder til dam från det populära märket Kari Traa. Märket producerar feminina kläder för tjejer och kvinnor i många färgstrålande varianter. Företaget har en filosofi om att det ska vara en lek att använda märkets kläder. Därför är det inte heller några tråkiga grå och svarta designs. Däremot är det snygga mönster som uttrycker livsglädje och plaggen kan användas till olika aktiviteter.

Förutom den fräscha och experimenterande designen är kläderna från Kari Traa funktionella och ytterst behagliga att ha på sig. Märket tillverkar inga produkter för män och därför är alla plagg specialdesignade till att passa kvinnokroppen.

De mest populära serierna från Kari Traa

Produkterna från Kari Traa finns i många olika färger och designs, så att tjejerna kan få sin helt egen look. Inspirationen till kläderna kommer från den norska naturen och det är både funktionella och moderiktiga produkter som kan användas till olika aktiviteter. Oavsett om du är på gymmet, ute och löper en runda, myser framför brasan eller åker skidor så är Kari Traa ett av de mest populära märkena hos många kvinnor. Dessutom har Kari Traa vunnit en hel del test de senaste åren.

Våra mest populära serier inom Kari Traa är Saga och Butterfly som varje år förnyas med nya spännande färger och designs för alla smaker. Om du har frågor, eller om det är något du saknar i sortimentet, så kontakta oss gärna så att vi kan försöka skaffa hem produkten till dig.

Kari Traa - Från olympisk mästare till stort sportmärke

Kari Traa är en cool norsk kvinna som tidigare var freestyle-skidåkare. Hon är född den 28 januari 1974 och fick snygga resultat under sin karriär. Hon blev bland annat olympisk mästare år 2002 och har vunnit fyra världsmästerskap. I allt har hon 37 segrar i Världscupen.

Hon är född och uppvuxen i Voss, som är en liten norsk stad omringad av floder och fjäll. Hon är inte bara född med en skidåkningstalang, hon har också ett öga för design och kreativitet. Skidåkning är överordnat sett en ganska mansdominerad sport och Kari Traa tyckte att det fanns för få märken till tjejer och kvinnor. Därför startade hon märket Kari Traa år 2002 där hon ville producera kläder enbart till kvinnor.

Redan när hon var en aktiv skidåkare satt Kari Traa och stickade mellan sina träningar och turneringar. På den tiden var produktionen liten, men i dag är Kari Traa-märket ett av de snabbast växande kvinnomärkena i Europa, och märket säljs även i Amerika.

Träningskläder och skidkläder från Kari Traa är kända för sin design som är perfekt anpassad till den kvinnliga kroppen och uppfyller behoven för en aktiv och äventyrslysten livsstil. Designen är inspirerad av Kari Traas barndom, så man kan tydligt se de skandinaviska traditionerna i uttrycket.

Kari Traa skidkläder, löparkläder och modekläder – designade till tjejer och kvinnor

Senaste kampanjen: Celebrate Yourself

Den senaste kampanjen från Kari Traa går under namnet "Celebrate Yourself" och sätter fokus på de orealistiska standarderna för kvinnokroppen. Nutidens kvinnor blir varje dag bombarderade med budskap som idealiserar den perfekta kvinnan med en snygg kropp, lång utbildning, ett välfungerande socialt liv och en karriär som går på räls. Överallt där man färdas kan man läsa om ett drömjobb och andra personers viktminskning och samtidigt visar de populära influencers sina vackra pojkvänner och coola semestrar på de sociala medierna.

Den stora fokusen på det perfekta livet gör att många kvinnor känner sig otillräckliga och tvivlar på sig själva. Enligt Kari Traa känner sig 8 av 10 nordiska kvinnor och tjejer obekväma med sina kroppar, vilket medför lågt självförtroende och ångest för många. Detta ideal vill Kari Traa göra något åt. Kvinnor finns i alla former och storlekar och de har många olika talanger, kompetenser och intressen. Världen skulle vara tråkig om alla personer skulle se likadana ut och gå efter samma drömmar.

Kari Traa arbetar för och tror på att alla kvinnor är unika på deras eget sätt. Istället för att se ned på våra olikheter bör vi istället omfamna dem och se dem som personliga styrkor. Oavsett storleken på dina kläder, distansen du löper, karriären du väljer, eller maten du äter, tror Kari Traa på att du själv bäst kan uppnå dina personliga mål och drömmar. Låt oss fira olikheter, fira varandra och fira oss själva.

Se kampanjvideo från Kari Traa här:

Alltid bra erbjudanden och priser på Kari Traa

Som återförsäljare av Kari Traa kan Skidresor erbjuda ett mycket attraktivt pris där du som kund är garanterad det bästa priset. Vi har alltid bra och billiga priser på kläder från Kari Traa - och alla våra andra märken såklart. Genom att köpa hem stora partier kan vi sälja produkterna billigare än våra konkurrenter och därför får du 100 % prisgaranti.

När du köper Kari Traa från Skidresor får du samtidig en snabb leverans så det finns inga ursäkter för att inte handla hos oss.

 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Kl. 8-16 på vardagar)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti