Reseryggsäckar för vandring och backpacking

Här hitta du vårt stora och breda urval av reseryggsäckar i många olika storlekar och typer. I vårt sortiment hittar du stora ryggsäckar till alla behov - oavsett om du ska använda en backpack till en resa till Asien eller ska använda en vandringsryggsäck till en kort vandrartur. Modellerna finns i storlekar från 35 liter och upp till 90 liter och har olika uppbyggnad och inredning. En del passar bäst som vandringsryggsäckar, medan andra passar bättre som reseryggsäckar till ett scoutläger eller skidresa.

Det viktigaste med våra stora reseryggsäckar är att de sitter bra och har bra bäregenskaper, så att den inte blir en belastning för din rygg. Här ska du bland annat titta efter polstrade bärremmar, ett kraftigt höftbälte, bra sidfickor samt snoddar och öglor till olika slags utrustning.

Hos Skidresor har vi 100 % prisgaranti på våra reseryggsäckar, vandringsryggsäckar och backpacks.

Vi säljer också mindre ryggsäckar som kan användas i vardagen och på resor.Köp stora reseryggsäckar för dam och herr

Du bör skaffa dig en bra ryggsäck om du ska ut på en vandrartur, tågluffar, lång jordenruntresa eller liknande. Det är väldigt viktigt att du hittar en reseryggsäck som både är funktionell och sitter bra på kroppen. Om ryggsäcken inte sitter som den ska kan den bli en belastning att ha med. Det är därför viktigt att du är observant på saker som passform, bärförmåga i höftbältet, rygglängd, fickor, öppningar, diverse snoddar och många andra saker.

Om du inte är expert och inte tidigare har haft en liknande backpack, kan det vara svårt att veta exakt vilka funktioner som ryggsäcken ska ha. I detta fall, eller om du bara en lite osäker, är du självklart välkommen att kontakta vår kundservice som sitter redo för att hjälpa dig. De har stor kunskap på området och kan bergis hjälpa dig att hitta helt rätt reseryggsäck - oavsett om det är en reseryggsäck för en dam eller man.

Hos Skidresor säljer vi också resväskor som kan användas till olika former av turer och resor. Observera dessutom att alla våra ryggsäckar har stabila bärsystem som är perfekta till resor med flyg, tåg och buss.

Vad är skillnaden mellan en vandringsryggsäck och backpack?

Detta är en bra fråga som oftast ställs. Egentligen är det inte en så stort skillnad på olika slags ryggsäckar. Oftast fungerar ryggsäckarna i denna kategori till alla former för resor, vandring trekking, camping och så vidare. Ryggsäckarna är designade med syftet att klara lite av varje och de är tillverkade av hållbara material.

Även om de flesta ryggsäckar passar bra till alla former av aktiviteter är det självklart en del som är mer optimala till något än andra. Om du exempelvis ska backpacka i Asien eller Australien är det en bra idé att ha med en av de större reseryggsäckarna med plats till över 70 liter, så att du är säker på att ha plats till alla dina kläder och din utrustning till den långa resan. Dessutom kan det vara bra om ryggsäcken innehåller en massa mindre fack som kan användas för att förvara diverse föremål.

Om man inte ska på en 3 månader lång resa i utlandet utan istället ska använda en vandringsryggsäck till en dag eller två är en stor ryggsäck inte nödvändigt. Här kan man nöjas med en storlek på 40 liter som inte är lika tung och besvärlig att ha på ryggen.

Populära märken som Haglöfs, Helly Hansen, Trespass och True North

Oavsett om du kallar det en reseryggsäck, vandringsryggsäck eller trekking-ryggsäck, kan du hitta en produkt i denna kategori som är tillverkad av kända och populära märken. Vi säljer exempelvis Haglöfs, Helly Hansen, Trespass och True North samt många andra. De är kända för att tillverka ryggsäckar av hög kvalitet och därför är vi naturligtvis stolta över att ha dem i vårt sortiment.

Du ska dessutom inte vara ledsen om du inte vet vad du ska kalla denna slags väska. Hos Skidresor är vi också inte helt säkra på namnet och det är inte heller tillverkarna. De kallar dem både vandringsryggsäckar, backpacks, campingryggsäckar och reseryggsäckar.

Billiga reseryggsäckar och trekkingryggsäckar

När du ska köpa en reseryggsäck eller trekkingryggsäck är det några bra råd som är värda att följa om du ska vara helt säker på att du hittar rätt produkt till dig. Om du köper ryggsäcken hos Skidresor kan det vara en stor fördel om du samtidigt köper en returetikett så att du lätt kan returnera varan om den inte passar som den ska - du kan också köpa flera olika ryggsäckar och bara behålla den du föredrar. Vi erbjuder bra möjligheter för returnering av varor, så detta kan varmt rekommenderas.

Om du köper en av de stora reseryggsäckarna kan det vara bra om det är böjning i nacken så att du inte slår i bakhuvudet i ryggsäcken varje gång du tittar upp. Det kan efter en stund bli ganska irriterande. Dessutom kan det vara smart om det är en öppning fram så att dy snabbt kan få tag i dina saker. Detta är praktiskt om du vill ha tag i saker som ligger längre ner i ryggsäcken och som inte är tillgängliga från öppningen längst upp.

En bra backpackryggsäck har också ett höftbälte som är en av de allra viktigaste delarna som du inte ska gå på kompromiss med. Detta gör nämligen att du skonar ryggen och istället låter höften bära största delen av ryggsäckens vikt. Det är också mycket praktiskt med en backpack som kan komprimeras således att ryggsäcken minimeras om den inte är full av grejer. Detta gör också att sakerna i väskan ligger tätt packade och inte far runt en massa.

Regnskydd till ryggsäck

Om du skaffar en stor reseryggsäck, kan det vara klokt att investera i ett regnskydd till ryggsäcken.

Det ska dock nämnas att en del av trekking-ryggsäckarna har ett inbyggt regnskydd medan andra av våra vandringsryggsäckar nästan är vattentäta. Om du har köpt en sådan typ av ryggsäck finns det såklart ingen anledning att investera i ett regnskydd. Så kom ihåg att kolla upp detta innan.

Duffelbags

På denna sida kan du också hitta ett stort urval av duffelbags som ofta ska transporteras i handen eller med hjälp av en axelrem. De klassiska duffelbags finns i många olika färger och designs som har olika funktioner. Gemensamt för dem alla är att de har ett stort fack med gott om plats till förvaring. Dessutom är en duffel bag som regel mycket hållbar och fungerar riktigt bra om man är borta från hemmet i kortare perioder där man inte hela tiden ska förflytta sig.

Om man ska gå med sin väska eller ryggsäck hela dagen lång så är en duffelbag inte det optimala valet. Du kan relativt snabbt få ont i armen/axeln eller få sned ryggen om du ska gå med den under en längre tid. Istället bör du titta på en backpackerryggsäck med ett höftbälte där du kan vila ryggen och låta höfterna bära en stor del av vikten.

Extrapriser på backpacks till jordenruntresor, skidresor och vandring

Hos Skidresor kan vi erbjuda dig bra erbjudanden och låga priser på reseryggsäckar och backpacks. Oavsett vilken form av aktivitet, tur eller resa du ska iväg på så har vi en ryggsäck, som är optimal för dig. Vi har ett stort och brett urval med många olika typer och storlekar. Samtidig kan vi garantera lägsta priset på marknaden eftersom vi har 100 % prisgaranti. På så sätt kan vi alltid garantera dig en billig reseryggsäck där du inte behöver tänka på om du betalar för mycket.

Förutom ett bra pris erbjuder vi också snabb leverans på alla ryggsäckar samt gratis frakt på en del produkter. Alla förutsättningarna för ett bra köp finns alltså här, så du har ingen ursäkt att inte köpa en reseryggsäck genom oss.

 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Kl. 8-16 på vardagar)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti
  • Byte av julklappar till 5/1