Beställ dina julklappar senast 15/12 kl 15. Öppet köp fram till 5/1

Ryggsäck över 35 liter

Det finns ett otroligt stort utbud av reseryggsäckar i olika storlekar. Det finns stora ryggsäckar för alla dina behov, oavsett om du ska på backpacking resa till Asien eller på en scouter utflykt över helgen. Ryggsäckarna finns i storlekar från 35 liter och upp till 90 liter. Modellerna är uppbyggda och inredda på olika sätt, där några är bättre lämpade för till exempel långa vandringsturer, medan andra är bättre till kortare vandringar. På grund av det smarta och solida bärsystemet är de alla lämpliga för resor med flyg, tåg eller buss.

Det viktigaste med de stora ryggsäckarna är att de sitter bra. Om du ska ut på en längre resa är en reseryggsäck med goda egenskaper ett måste. Det du ska titta efter är exempelvis; fodrade axelband, ett kraftigt höftbälte, sidofickor till dricka flaskor, remmar och öglor för olika utrustningar etc.

Det kan i förväg vara svårt att veta hur många liter din reseryggsäck ska innehålla och hur den passar på dig. Därför rekommenderar vi att du beställer 2 olika ryggsäckar/storlekar och en returetikett. Behåll sedan den som passar bäst och skicka tillbaka den andra i retur. En reseryggsäck kan användas i många år och vem vet om det tar dig över Caminoen och pilgrimsvandringar en vacker dag.
Öppna filter

Markera (klicka på märkena)

Pris (justera nedan)

kr. - kr.

Behöver du hjälp

08-559 24 986

(Stängt / Öppnar fredag kl. 8.00)

shop@skidresor.com
Du får svar inom 12 timmar
» Det frågar andra mig om
  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans från 49:- i SE
  • Fri frakt över 1.000:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti
  • Byte av julklappar till 5/1