Historien bakom Skidresor.com

Det startade 2008

Skidresor.com är en Skandinavisk portal för skidåkning och skidresor. Skidresor.com är en av Sveriges största och populäraste portaler om skidsport och tillsammans med systersidan Skisport.dk hade vi mer än 3.000.000 besökare under vintersäsongen 2021/2022.

På webbshoppen säljer vi alla typer av skidkläder och skidutrustning. Dessutom säljer vi regnkläder och friluftsutrustning, så vi har något för alla fyra årstiderna.

Vårt huvudfokus ligger dock på på vintersäsongen och framför allt högsäsongsmånaderna för skidåkning och skidresor.

Kärleken till skidåkning har alltid varit en central del i verksamheten och våra anställda har alltid varit skidentusiaster. Vår personal älskar att dela med sig av deras nördiga kunskap inom skidkläder och skidutrustning, det är en stor anledning till att vi haft lojala kunder under så lång tid.

Skandinaviens förenade skid- och friluftsbutik

Det har hänt mycket sedan starten 2008. Vi har vuxit ut ur våra små lokaler, idag har vi kontor- och lagerbyggnad precis utanför Danmarks näst största stad Århus. Vi skickar dagligen flera hundra paket till Danmark, Norge, Sverige och resten av Europa.

Vi har en vision om att bli ledande inom skidkläder, skidutrustning och outdoor inom hela Skandinavien. För att bli det så är det viktigt att erbjuda en fortsatt bra kundservice, Det är alltid möjligt att komma i kontakt med vår kundservice på e-mail, chat och telefon.

Vi ger bland annat dessa fördelar:
- Prisgaranti på ALLA produkter
- Snabba leveranse med PostNord och DB Schenker
- Prisvinnande kundservice (tidigare vinnare av E-handelspriset)

Hållbara värderingar 🌱 🌍

Skidresor.com är mer än bara en skidbutik. Även ifall vi självklart önskar att ha ett sunt företag, så är vi inte rädda för att engagera oss i omvärlden och ha miljön i åtanke när vi driver vårt företag.

Därför har vi bland annat fokus på hållbarhet och vi gör mycket för att minska vårt klimatavtryck. Helt konkret kan det bland annat nämnas att vi sänkt vår elförbrukning med 33% de senaste 2 åren och bytt de traditionella lamporna mot LED-lampor.
Vi har ersatt vår tidigare firmabil med en KIA Ceed Hybrid som är mer miljövänlig.

Bara de två sakerna sparar ca 18 ton CO2 om året.
Utöver det har vi reducerat mängden papper som skickas med varorna med 50%.

Det är bara några av de saker vi gjort och vi lovar att hålla fokus på det även de nästkommande åren för att gör ännu mer.

Våra kunder älskar oss
    
Mer än 500.000 kunder sedan 2008.