Skidor för barn / barnskidor

Här kan du hitta barnskidor till alla nivåer. Vi erbjuder skidor för barn som är nybörjare, smårutinerade och erfarna skidåkare. Dessutom har vi skidpjäxor i flera olika storlekar.

Många av våra skidor har ett smart bindningssystem som gör att bindningen kan inställas till olika skidpjäxor. Det kan vara en stor fördel så att ditt barn kan använda skidorna i flera år, när foten växer och barnet får en större skidpjäxa. Det är extra smart om du har flera barn där den yngsta kan ärva skidan när den äldsta ska ha ett par nya längre skidor.

Vi har 100 % prisgaranti på alla våra barnskidor och skidpjäxor för barn. Om du är osäker på storlekarna, kan du läsa mer nederst på sidan eller kontakta vår kundservice som mer än gärna hjälper dig. Du kan också köpa alpinskidor till herr og damskidor.Vilken längd ska skidor för barn ha?

Det är ganska lätt att ta reda på skidlängden för barn. Vi rekommenderar att du väljer en skida som är cirka 10-15 centimeter kortare än barnets längd. Detta är den optimala skidlängden, men om du vill ha ett par skidor som ska hålla mer än en skidsäsong kan du välja att köpa ett par skidor, som kanske bara är 5 centimeter kortare än barnet. På så sätt kan ditt barns skidor sannolikt användas i flera säsonger i rad.

Barnskidor ska dock hellre vara för korta än för långa. En kort skida ger en bra kontroll, medan en längre skida ger högre fart.

Kom ihåg att du också kan köpa skidkläder för barn på Skidresor. Vi har 100 % prisgaranti och ett stort sortiment så att du kan hitta helt rätt kläder till ditt barns skidsemester.

Vilken storlek på skidpjäxa för barn?

Vi rekommenderar att du använder följande enkla metod för att hitta en lämplig storlek till ditt barn:
- Ställ barnet vid en vägg utan strumpor
- Dra barnets häl ända in till väggen.
- Mät längden från väggen till längst ut på stortån.

Till den längd som du har fått fram bör du lägga till 1-1½ centimeter. Om barnets fot exempelvis är 20 centimeter, ska du välja en skidpjäxa i storlek 21. Storleken på skidpjäxor mäts också i mondopoint, och härunder kan du se en tabell som ger översikt över alla storlekar.

Om du har frågor angående storleken på antingen skidor eller skidpjäxor är du naturligtvis mycket välkommen att kontakta våra kundservice på email eller ved att ringe till dem. De hjälper dig mycket gärna till med eventuella frågor som du vill ha svar på.

Billiga skidor och slalompjäxor för barn

Hos Skidresor är du säker på att alltid hitta ett par billiga skidor och skidpjäxor till dit barn. Vi säljer några av marknadens billigaste skidor och skidpjäxor för barn, och vi har alltid 100 % prisgaranti på hela vårt sortiment. Även om priset är lågt, kan vi till 100 % stå bakom kvaliteten, da vi säljer några av de bästa märkena så som Blizzard, Tecnica och Nordica. De tillverkar skidor och skidpjäxor i starka och hållbara material som ger optimal möjlighet för bra skidåkning för barn.

Många slags barnskidor: All mountain, twintip och race ski

Vi har flera typer av barnskidor på lager, således att det både finns skidor för vana barn och till det barn som ska på sin allra första skidsemester. Oavsett barnets nivå kan man hitta en skida som passar både till svårighetsgrad och ens skidåkning. Till exempel har vi raceskidor för barn, som vill åka med höga hastigheter och har flera års erfarenhet med skidåkning. Dessutom har vi twin tip skidor för barn som älskar att leka och ha det skoj och göra coola trix i snowparken, och självklart har vi bra all mountain-skidor som ger dig bra all around skidåkning där det är möjligt att åka skidor på pist, i offpist och i funparken.

När du köper ett par skidor hos Skidresor är prisen inklusive skidbindningar och montering av dessa. Det arbetet gör vi för dig så att du själv ska krångla med det.

Barnpjäxor

Här kan du också hitta bra erbjudanden på skidpjäxor för barn. Vi har flera olika modeller som kan beställas i olika storlekar. Det smarta med barnslalompjäxor är att de är justerbara och därför kan växa i takt med barnet. När du ska köpa skidpjäxor till ditt barn, ska du vara uppmärksam på, att pjäxorna inte får vara för små. Om barnet har en för liten skidpjäxa är det risk för att barnet får kalla fötter och skavsår.

 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar onsdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti
  • Byte av julklappar till 5/1