Accezzi

Accezzi kommer av det engelska ordet accessories och är tillbehör som gör skidsemestern lättare och roligare, till exempel pjäxvärmare och skidlås - trevliga skidtillbehör som sätter pricken över i:et på din skidsemester.

Så här kan du göra en iskall skiddag till en bra skiddag

Ett exempel på att Accezzi gör saker som gör skidsemestern roligare är framförallt hand- och fotvärmarna. På en iskall skiddag, när temperaturen är låg och vinden blåser så att det känns som om man vore på Nordpolen, då är fot- och handvärmare det som kan rädda en annars hotad skiddag för såväl barn som vuxna.

Det handlar om engångsvärmare. När värmaren tas ur förpackningen och får syre påbörjas en process som skapar värme i den mjuka påsen och så håller den värmen i 5-8 timmar. Det kan spara många muggar varm choklad i värmestugan och ge dig mer tid i backarna.

Populära pjäxbagar med plats till skidhjälm och pjäxor

Väskorna/bagarna som har plats till både skidhjälm och slalompjäxor är populära. Kombinationen ger extraplats i den vanliga resväskan och för en del är det en möjlighet att slippa betala för extra bagage om man flyger med lågprisflyg där det betalas per väska. De två populära modellerna med plats till pjäxor och hjälm är Sella och Function. Resväskan Cortina är också mycket populär, här får man en väska/bag där det är plats för pjäxor och utrustning.


Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar torsdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti