Skidset för herr

Här kan du hitta ett stort urval av skidset till herr. Vi har satt ihop några av de bästa skidjackorna och skidbyxorna från vårt sortiment som vi ger dig ett extra bra pris på, om du köper dem som ett set. Du kan spara upp till 50% på populära märken som Helly Hansen, Kilpi, Diel och 4F.

Våra skidset är ihopsatta så att storleken på jackan och byxan är densamma. Om du önskar olika storlekar, så kan vi även hjälpa dig med det. Kontakta vår kundservice, så ger de dig ett bra erbjudande.

Om du inte kan hitta ett skidset, som faller dig i smaken, kan du själv kombinera ett par skidbyxor och en skidjacka från vårt sortiment. Här är urvalet ännu större och du hittar sannolikt något som faller dig i smaken. Vi säljer också skidset till damer.Spara upp till 50% på ett skidset till herr

Det finns massor av pengar att spara, om du köper ett prisvärt skidset hos Skidresor.com. Vi har ett stort urval med bra erbjudanden på några av marknadens bästa märken. Vi har själv satt ihop våra skidset utifrån skidbyxor och skidjackor som finns på lager just nu. Istället för att köpa de två varorna var och en för sig, så kan du nu spara pengar då du köper ett set till herr som redan är ihopsatt. Du kommer att kunna spara upp till 50%, när du köper hos oss.

Argumenten för att handla hos oss på Skidresor.com stoppar inte här. Utöver våra erbjudanden på skidset till herr, får du 100% prisgaranti på hela vårt sortiment. Det betyder att du kan vara säker på att alltid få det bästa och lägsta erbjudandet hos Skidresor.com. Förutom detta får du snabb leverans och vårt kundserviceteam hjälper dig gladeligen med dina frågor - t.ex hjälp att hitta rätt storlek till ditt skidset.

Hitta rätt skidset till skidsemestern

Det är viktigt att hitta det rätta skidsetet när man ska på skidsemester. Man längtar länge för att få komma i väg och då är det extremt tråkigt om man upptäcker att ens skidset inte är tillräckligt varmt eller att storleken inte passar. Det är därför klokt att köpa ett skidset av hög kvalité, där man är säker på att isoleringen håller. Förutom detta ska man naturligtvis alltid kontrollera att storleken är rätt.

Hos Skidresor.com har vi skidset i alla storlekar, så det finns alltid något som passar till alla. Vi har också ett urval av underställ och funktionströjor, som alltid är bra att ta med på skidsemestern, så att man slipper frysa.

Köp ett herr skidset i hög kvalité

Det är viktigt att kolla upp egenskaperna på skidsetet som man köper. Hur vattentätt är det och hur mycket andas det? Det är viktigt att veta, så att du är säker på att byxorna och jackan i ditt nyinköpta set kan klara de förhållanden, som setet ska användas till.

Det är två parametrar, som du ska vara uppmärksam på här. Det är vattentätheten och andningförmåga. Vattentätheten mäts i vattenpelare, det berättar hur bra skidsetet står emot vatten. En vattenpelare på 3 000-4 000 mm räcker vanligtvis för att hålla vatten borta från skidjackan. Men om jackan ska användas under tuffare förhållanden eller om du bara vill vara säker på att kvalitén är på topp, då rekommenderar vi ett set med en vattenpelare på 5 000-10 000 mm.

Det andra är andningsförmågan som indikerar hur bra ditt skidset är på att transportera bort fukt från kroppen. Om det är låg andningsförmåga kan du riskera att bli blöt och börja frysa. En bra andningsförmåga ligger på ca 3 000 g/m2/dygn, men det är klokt att köpa något omkring 5 000-10 000 g/m2/dygn, om du vill vara på den säkra sidan.

Förutom vattentäthet och andningsförmåga bör du också vara uppmärksam på följande saker som kännetecknar ett bra skidset till herr:
- Tejpade sömmar så att vattnet inte kan komma in på de sårbara ställena.
- Snökjol, så att du inte får in snö under jackan.
- Stor och stabil dragkedja, så att den är enkel att få tag på med skidhandskarna och att den inte går sönder så lätt.
- Bra fickor för förvaring av småsaker under skidturen. (inklusive en liftkortsficka)
- Stor rörelsefrihet så att man kan få den maximala friheten när man åker skidor.

Du kan läsa mer om alla dessa egenskaper om du klickar dig in under varje skidset och läser i produktbeskrivningen. Vi hoppas att du ska hitta ett skidset som matchar dina behov. Behöver du hjälp är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice, som alltid är redo att hjälpa dig med ett svar.

 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar tisdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti